Cele mai bune 4 seruri faciale anti-roșeață [Clasamentul produselor de top]

Roșeața și venele în formă de pânză de păianjen sunt două însușiri caracteristice ale tenului cuperozic. Evident, lista este mult mai lungă, chiar pare a fi interminabilă câteodată. Tenul cuperozic, delicat și subțire, dezvoltă deseori o reacție adversă la factorii externi care nu afectează alte tipuri de ten.

Pentru ca tenul cuperozic să capete un aspect impecabil, acesta are nevoie de tratamentele și produsele de îngrijire potrivite. De aceea, este recomandat să alegem doar cosmetice care vizează tratarea venelor în formă de pânză de păianjen și roșeața și care sunt, în același timp, delicate la nivelul tenului reactiv.

În acest articol, vă prezentăm un clasament al serurilor faciale de top concepute pentru tenul cuperozic. Aceste cosmetice primesc numeroase recenzii pozitive de la femei din toată lumea. Le-am verificat pentru voi și le-am selectat pe cele care, după părerea noastră, reprezintă cele mai bune propuneri.

Am tenul cuperozic?

Câteodată nu suntem sigure ce tip de ten avem. Lucurile devin și mai complicate pe măsură ce îmbătrânim. De ce? Deoarece cu cât înaintăm în vârstă, cu atât posibilitatea ca tipul tenului să se modifice este mai ridicată. Modul în care ne tratăm pielea zilnic, tratamentele pe care le folosim, alimentele pe care le consumăm – toate acestea ne afectează, de asemenea, pielea.

Evident, fiecare tip de ten are propriile caracteristice, ceea ce este valabil și în cazul celui cuperozic. Ce signale trimise de corp sunt specifice tenului cuperozic?

  • sensibilitatea ridicată la factorii externi (de ex. lumina soarelui, schimbările rapide de temperatură, alimentele picante)
  • apariția leziunilor vasculare (adică a venelor în formă de pânză de păianjen)
  • apariția roșeții
  • senzație de înțepătură și usturime

În mod interesant, majoritatea serurilor faciale incluae în acest clasament, în ciuda faptului că sunt concepute pentru tenul cuperozic și roșeață, acționează bine și la nivelul tenului deshidratat, sensibil și matur.

Merită să investim bani într-un ser facial?

Conform sondajelor recente, consumatorii cumpără rar seruri faciale. Gelurile de curățare și cremele faciale sunt considerate elemente obligatorii ale rutinei de înfrumusețare fără de care majoritatea consumatorilor nu-și pot imagina să trăiască. Astfel, serul este, de cele mai multe ori, considerat o cheltuială inutilă. Și este păcat deoarece serul facial este singurul produs de îngrijire care pătrunde în piele pentru a-i îmbunătăți condiția din interior. În ceea ce privește aplicarea, nu există o anumită perioadă a zilei când trebuie aplicat pentru a obține cele mai bune rezultate. Aceasta înseamnă că îl puteți introduce în rutina de înfrumusețare de dimineața și/sau seară.

Acum că este clar de ce serul facial ar trebui să fie un element esențial al rutinei de îngrijire a pielii, să trecem mai departe la alegerea celui mai potrivit ser facial pentru voi.

Ce ser facial pentru ten cuperozic și roșeață să alegeți?

Adevărul trist este că nu există multe seruri faciale pentru ten cuperozic care să nu declanșeze iritații. Din fericire, există câteva mărci care au reușit să lanseze produse incredibile care în loc de a provoca reacții adverse, oferă rezultate uimitoare. Care sunt aceste produse?

Pentru acest clasament, am căutat printre zeci de seruri faciale pentru ten cuperozic. Pentru a le alege pe cele mai bune, le-am analizat listele INCI pentru a elimina produsele care conțin ingrediente nedorite precum alcoolul. Am căutat, de asemenea, extracte de plante – ingrediente foarte importante în îngrijirea tenului cuperozic. Unele dintre ingredientele pe care le-am căutat sunt: extractul de castan sălbatic, vitamina C și glicerina.

Disponibilitatea, cantitatea și prețul sunt alte trei aspecte pe care le-am luat în considerare în timpul cercetării noastre.

TOP 4 cele mai bune seruri faciale pentru ten cuperozic și roșeață

Numărul 1: Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Serul facial Nanoil pare a alegerea de top între produsele care tratează problemele tipice tenului cuperozic. Întrebați despre avantajele produsului, clienții au menționat efectele rapide, în timp ce specialiștii în îngrijirea pielii au subliniat formula. Într-adevăr, lista de ingrediente este scurtă, ceea ce și noi considerăm că este un avantaj imens – produsul nu conține alcool, silicon și conservanți nedoriți. Cele patru extracte de plante (tei, conuri de chiparos, scoarță de castan, rădăcină de punarnava) au rolul de a îmbunătăți aspectul pielii și de a o face mai sănătoasă și mai rezistentă la substanțele iritante. Beneficiul principal al produsului Nanoil Anti-Redness Face Serum este consolidarea vaselor de sânge. Acesta are un impact direct în reducerea problemei leziunilor vasculare. În plus, serul elimină petele pigmentare, uniformizând tonul pielii. Nu în ultimul rând, pielea devine mai hidratată, mai hrănită și mai bine protejată împotriva îmbătrânirii premature. Rezultatele apar rapid.

Serul facial Nanoil pentru ten cuperozic este un produs cosmetic rentabil ca preț. Este comercializat într-un recipient de 50 ml, ceea ce înseamnă că nu se consumă rapid. Nanoil Anti-Redness Face Serum este un produs 100% vegan.

Mai multe informații + instrucțiuni de aplicare pe nanoil.ro

Numărul 2: OLEHENRIKSEN Truth Serum, Collagen Boosted with True-C Complex

Acest produs aparține gamei de produse de iluminare a pielii pe bază de portocale a mărcii OLEHENRIKSEN. Cel mai bun aspect al acestui ser este formula care include derivate de vitamina C, extracte de portocală, colagen și chiar și acid hialuronic. Utilizatoarele menționează de Truth Serum oferă ameliorare imediată. Pielea, de asemenea, se simte hidratată. Cu cât folosim serul mai mult, cu atât roșeața și zonele decolorate sunt estompate. Datorită conținutului de antioxidanți, acest produs lasă pielea fermă și întârzie procesul de îmbătrânire. Deoarece nu creează un strat uleios, OLEHENRIKSEN Truth Serum, Collagen Boosted with True-C Complex poate fi aplicat înainte de machiaj. Majoritatea utilizatoarelor apreciază aroma proaspătă și revigorantă de portocale. Textura de gel nu pare a fi o caracteristică preferată de testeri.

Serul Olehenriksen este comercializat într-un recipient din plastic de 30 de ml cu pulverizator. Din păcate, prețul este destul de ridicat. Există și unele probleme privind disponibilitatea produsului.

Numărul 3: Caudalie, Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting

Această marcă franceză – Caudalie – ne informează pe website că serul se potrivește chiar și celor mai exigente tipuri de ten, incluziv cel cuperozic. Sarcina sa principală este de a estompa zonele decolorate indiferent de cauza acestora, de a uniformiza tonul pielii și de a adăuga o strălucire sănătoasă tenului. Formula conține viniferină – o substanță obținută din sucul de struguri. Un aspect interesant este că viniferina poate fi găsită doar în produsele Caudalie. Compoziția produsului Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting conține 98% componete naturale. O altă veste bună este că ambalajul – recipientul din sticlă și capacul din plastic – sunt alcătuite din materiale reciclabile. Un aspect amuzat este că aroma pare să fie cel mai mare motiv de nemulțumire printre utilizatoare: unele o adoră, iar altele, literalmente, o detestă.

Deși Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting conține doar 30 de ml de produs, nu se consumă rapid. Pentru a obține rezultatele dorite, serul trebuie aplicat regulat pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Numărul 4: Origins, Mega-Mushroom Serum

Vă prezentăm un alt ser facial alcătuit din ingrediente impresionante. În primul rând, nu veți găsi SLS-uri sau uleiuri minerale în recipient. În schimb, obținem miere, ceară de albine, cătină albă și ciuperci reishi. Ultimul ingredient pare a fi cel mai interesant. Se pare că este un antioxidant care întărzie procesul de îmbătrânire. În plus, menține nivelul de hidratare a pielii. Lista de ingrediente este mai lungă deoarece Origins Mega-Mushroom Serum abundă și în uleiuri vegetale. Din păcate, lista INCI este destul de lungă și conține și câteva compuși aromatici care cresc riscul de apariție a iritațiilor. Aplicat cu regularitate, serul lasă pielea mai luminoasă, mai uniformă, mai hidratată și mai netedă.

Serul Origins este singurul produs din gama Mega-Mushroom care vizează ameliorarea iritațiilor pielii. Este un produs vegan disponibil în 3 cantități: 30, 50 și 100 ml.