Gene superbe în 10 minute? Iată care sunt cele mai bune gene false de tip cluster!

Genele formează cea mai frumoasă ramă pentru ochii noștri. Totuși, genele noastre naturale nu arată întotdeauna așa cum ne dorim. Au tendința să fie slabe, să se decoloreze și să le lipsească definirea – rimelurile nu sunt o soluție la această problemă. Dar genele de tip cluster care se aplică acasă pot fi. Haide să aflăm care sunt cele 7 produse ce merită catalogate ca fiind cele mai bune!

Genele cluster pentru extensia DIY a genelor – o inovație în lumea frumuseții

Nu se poate nega faptul că femeile s-au zbătut întotdeauna cu genele lor. Le place să folosească rimeluri de îngroșare și de alungire, precum și balsamuri, însă acestea nu ajută întotdeauna la atingerea unor rezultate satisfăcătoare.

Extensiile semipermanente de gene au fost o opțiune destul de populară. Din păcate, această metodă de styling copleșește genele naturale și duce chiar la pierderea lor. De aceea, nu este o soluție optimă.

Genele cluster pentru aplicarea acasă sunt o adevărată revoluție pe piața de beauty. Clusterele de gene false îți permit să îți stilizezi genele pentru o perioadă mai lungă de timp în doar câteva minute. Bineînțeles, produsul a devenit un succes și multe femei au fost nerăbdătoare să încerce extensiile de gene DIY acasă.

Aplicarea DIY a genelor false este la modă în zilele noastre. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că nu orice kit poate să le ajute pe femei să obțină rezultatele care le interesează atât de mult. Îți prezentăm astfel un clasament cu 7 produse care merită atenție!

Cele mai bune 7 extensii de gene cluster pentru aplicarea DIY – care dintre ele oferă un efect WOW?

Genele cluster pentru aplicarea acasă au o funcție esențială. Sunt menite să ajute la crearea unui aspect elegant al genelor fără să ieși din casă. Multe femei nu au timp pentru programări periodice la saloanele de înfrumusețare. Clusterele de gene prefabricate ar trebui să le permită să își transforme lookul în doar câteva minute.

Așadar, să facem cunoștință cu cele mai bune 7 seturi care merită să fie în trusa de machiaj a fiecărei femei!

1. Genele cluster Nanolash – DIY Lash Extensions

Primul loc în clasament merge la DIY Lash Extensions de la Nanolash. Acest brand nu are nevoie de prezentări pentru nicio femeie. Este lider în domeniul produselor de îngrijire și stilizare a genelor de mulți ani.

DIY Eyelash Extension sunt un produs premium. Aceste gene cluster sunt realizate dintr-un material ușor și vin pe o bandă flexibilă și subțire. Datorită acestei caracteristici, ele se ajustează perfect la ochi, în timp ce banda camuflează punctele de legătură.

Aceste clustere de gene pentru aplicarea la domiciliu pot fi achiziționate într-un pachet de sine stătător. Pachetul conține 36 de bucăți de gene cluster în 3 lungimi și 8 stiluri din care poți alege. Totodată, poți achiziționa și un kit complet de extensii de gene pentru acasă. Acesta include în plus:

  • bonder Nanolash;
  • remover Nanolash;
  • pensetă specială;
  • sealer Nanolash.

Cu aceste accesorii, crearea unui look de gene durabil și rapid va fi mult mai simplă. Producătorul declară că lookul va rezista timp de 5 zile. Aplicarea acestor gene cluster nu ar trebui să necesite mai mult de 10 minute. Multe femei care au încercat deja DIY Lash Extensions confirmă aceste afirmații!

Clusterele de gene prefabricate de la Nanolash îți oferă posibilitatea de a crea orice efect de gene dorit. Doamnele le pot folosi pentru a crea celebrul efect Russian Volume, dar se pot folosi și de clusterele mai scurte pentru un aspect delicat potrivit vieții de zi cu zi.

Având în vedere toate avantajele DIY Lash Extensions de la Nanolash, nu există nicio îndoială că aceste gene cluster merită primul loc în clasament.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Următoarele noastre sugestii sunt genele false din setul Lash Extension Kit de la Glamnetic.

Glamentic Lash Extension Kit conține clustere de gene pentru aplicarea DIY acasă. Le poți folosi chiar și fără experiență anterioară în domeniu. Aplicarea acestor gene false nu ar trebui să dureze mai mult de 10-15 minute.

În pachet, există gene cluster de diferite mărimi, precum și alte accesorii care fac aplicarea mai ușoară. De asemenea, există mai multe stiluri de clustere din care poți alege.

Genele în sine sunt ușoare și practic imperceptibile în timpul purtării. Dacă aplicarea este efectuată corect, genele pot rezista pe ochi până la 5 zile. Din păcate, declarațiile producătorului nu au fost confirmate de recenziile femeilor.

Genele Glamnetic Lash Extension Kit îți permit să obții un look natural, dar și lookuri de volum. Din păcate, aceste gene cluster nu au meritat poziția 1 în clasamentul nostru. În comparație cu genele false de la Nanolash, acestea sunt foarte scumpe.

3. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit este o soluție pentru femeile care apreciază modul convenabil și rapid de aplicare.

Producătorul declară că ar trebui să dureze doar câteva minute. Nu este însă indicat cu exactitate cât de mult timp trebuie să acorzi acestui lucru. Marca susține că genele pot fi purtate timp de 3 până la 5 zile. Acest lucru constituie un mic dezavantaj, în comparație, de exemplu, cu extensiile de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash. În plus, producătorul menționează că totul depinde de o îngrijire ulterioară adecvată și de predispoziția individuală. Așadar, există riscul ca genele Lashify Starter Kit să țină doar 1-2 zile.

În orice caz, aceste gene cluster par destul de trainice. Sunt moi și flexibile și îți dau posibilitatea să creezi diverse lookuri pentru genele tale.

Din păcate, atât kitul, cât și pachetele de refill costă o avere și sunt o soluție pe care doar femeile bogate și-o pot permite garantat. Există doar 10 bucăți de gene cluster în pachet, ceea ce asigură numai o singură aplicare, presupunând că aceasta va fi un succes. Prețul produselor Lashify care permit crearea unei singure aplicări de extensii de gene de unică folosință este comparabil, de fapt, cu extensiile de gene semipermanente profesionale realizate la un salon de înfrumusețare.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Ardell X-tended Wear Lash System Kit este un alt produs care și-a câștigat un loc în clasament. Aceste clustere de gene lejere și moi sunt concepute pentru a fi aplicate acasă. Aplicarea în sine nu ar trebui să-ți ia mai mult de 10 minute – conform afirmațiilor producătorului.

Clusterele de gene sunt disponibile într-un pachet individual în care vei găsi și accesorii suplimentare. Aceste gene pot fi aplicate atât sub, cât și deasupra genelor naturale. Astfel, ai posibilitatea de a alege cel mai la îndemână mod de aplicare pentru tine.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit oferă diferite dimensiuni de gene la alegere. Femeile pot opta între genele Russian Volume sau pentru extensii de gene delicate. Efectul aplicării ar trebui să reziste câteva zile. Cu toate astea, producătorul precizează că genele trebuie îngrijite corespunzător și recomandă evitarea produselor cosmetice pe bază de ulei.

Calitatea este un dezavantaj major al acestor gene – fiecare cluster este identic, iar în urma aplicării se poate vedea clar că efectul nu e chiar natural. Așadar, poate că această soluție funcționează pentru o petrecere, însă aceste clustere nu sunt cu adevărat potrivite pentru purtarea de zi cu zi sau pentru muncă.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit sunt unele dintre cele mai populare extensii de gene de tip „do-it-yourself”. Se prezintă sub formă de buchețele subțiri ca pana, care se integrează bine cu genele naturale. Datorită structurii lor delicate, ele pot fi ușor deteriorate – așa că trebuie să fii extrem de atentă. Aceste gene cluster sunt ușor de aplicat și garantează menținerea unui aspect estetic natural și elegant.

Cu toate acestea, cutia conține gene cluster în doar două lungimi: 10 și 12 mm. Acest aspect poate fi un mare dezavantaj. De exemplu, DIY Lash Extensions sunt disponibile în 3 lungimi! Lipsa unor gene puțin mai lungi face ca opțiunile de styling să fie mai limitate.

Durabilitatea declarată a unei singure aplicări este de 5 zile. Cu toate acestea, au existat multe recenzii online de la femei care spun că produsul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lor din acest punct de vedere. Pentru unele utilizatoare, aplicarea a ținut doar 2 zile. În cazul extensiilor de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash, astfel de recenzii nu există.

Pentru ca clusterele să dureze atât de mult timp pe cât declară producătorul, trebuie folosit un overnighter. Acest produs, din păcate, se achiziționează separat. În același timp, formula sa face ca genele să nu poată fi reutilizate, lucru care face, în final, ca acest produs să nu fie nici eficient, nici rentabil.

6. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit oferă gene de tip cluster inspirate de rezultatele obținute în saloanele de înfrumusețare. Acestea sunt concepute pentru a garanta că aspectul de gene pe care îl creezi va fi unul superb și extrem de rezistent.

Producătorul asigură că aplicarea în sine va dura doar 10 minute. Cu toate acestea, în cazul în care ești la prima aplicare, atunci trebuie să te înarmezi cu puțină răbdare. Acest lucru poate indica faptul că aplicarea genelor din kitul Velour Xtensions nu este câtuși de puțin facilă.

În pachet, există 4 seturi de buchețele de gene din fiecare lungime – de la 10 la 14 mm. Toate genele păstrează un singur stil. În ciuda acestui lucru, varietatea lor în ceea ce privește lungimea ar trebui să asigure posibilitatea obținerii oricărui styling.

Din păcate, producătorul nu indică cât timp pot fi purtate clusterele pe ochi. Subliniază doar că, de regulă, rezistă câteva zile, fapt care depinde însă de predispoziția individuală și de îngrijirea de după. În plus, nu este indicat să-ți umezești genele timp de până la 24 de ore după aplicare. Motivul este că aceste gene false nu sunt rezistente la apă. De asemenea, nu există informații clare cu privire la posibilitatea ca genele să fie reutilizabile.

7. Invisi-Lash Kit de la TATTI

Genele din Invisi-Lash Kit al brandului TATTI sunt disponibile în diferite modele, astfel încât să poți adapta tipul de curbură la nevoile tale.

Într-un singur pachet există gene cluster în 4 dimensiuni – de la 8 la 14 mm. Acest lucru oferă cu siguranță posibilități nelimitate de stilizare a genelor acasă. În plus, kitul include și un aplicator, un bonder și un sealer. Dimensiunile acestor produse sunt însă mici (în cazul kitului de la Nanolash, erau de 5 ml). Astfel, nu îți vor ajunge pentru prea mult timp.

Se presupune că genele rezistă până la 5 zile. Și aici este nevoie de o îngrijire ulterioară adecvată a clusterelor. Aplicarea în sine ar trebui să îți ia 10 minute. Cu toate acestea, trebuie să te ocupi mai întâi de pregătirea corespunzătoare a genelor. În caz contrar, este posibil ca stylingul să nu fie foarte rezistent.

Un dezavantaj serios al acestui produs este faptul că buchețelele vin pe o bandă transparentă în loc de una neagră. În practică, acest lucru face ca punctele de legătură în care buchețelele se întâlnesc cu genele naturale să fie mult mai vizibile și, pe deasupra, nu conferă efectul vizual suplimentar de gene mai dese la bază.

Clasamentul celor mai bune gene cluster – rezumat

Genele cluster pentru aplicarea acasă îți permit să-ți schimbi rapid și cu precizie privirea. Așa că nu este de mirare că tot mai multe femei aleg să le testeze.

Femeile au fost mult timp în căutarea celor mai bune gene false care se aplică DIY. Să nu uităm că piața de cosmetice ne inundă constant cu produse noi. Este greu să te orientezi prin labirintul de oferte speciale și să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult atunci când îți alegi cele mai bune gene false.

Clasamentul de mai sus a adunat produsele care pot concura cu încredere între ele pentru titlul de cele mai bune. Pe poziția fruntașă se află DIY Lash Extensions de la Nanolash. Acestea oferă exact lucrurile la care se poate aștepta femeia modernă.

Femeile ar trebui să păstreze în atenția lor lungimea, stilul, precum și banda pe care vin genele cluster. Acest lucru este deosebit de important dacă ai ochii sensibili.

Prin luarea unei decizii inteligente atunci când îți alegi genele cluster, ai multe de câștigat. Nu numai că îți vei putea transforma privirea în mai puțin de 10 minute, dar vei putea și să arăți fenomenal în orice situație!