Highlighting Foam Strips: Accesorii de coafură pentru vopsirea în straturi multiple a părului

Highlighting Foam Strips: Accesorii de coafură pentru vopsirea în straturi multiple a părului

Folia din aluminiu pentru vopsirea părului a devenit istorie. Profesioniștii folosesc accesorii practice care pot facilita procedura de vopsire în straturi multiple a părului. Alegeți Highlighting Foam Stripsbenzile termice de păr din spumă care reduc timpul de vopsire la jumătate!

Eficientizați fluxul de muncă a întregii echipe. Chiar și coafezele neexperimentate pot învăța rapid cum să obțină efecte moderne sombre, ombre, flamboyage sau balayage. Benzile de spumă atractive și pline de culoare accelerează procedura de vopsire și minimalizează deteriorarea. Aflați mai multe!

Benzile termice ColorCuts – cum funcționează?

Benzile de vopsire a părului ColorCuts sunt confecționate din spumă ușoară și termică din polistiren. Aceasta este cea mai bună alternativă la folia nepractică și foșnitoare din aluminiu, deseori responsabilă pentru deteriorarea ireversibilă a părului. 

Highlighting Foam Strips minimalizează riscul de deteriorare. Gata cu părul ars! Benzile de spumă sunt delicate la nivelul părului și pot fi îndoite, tăiate și pliate după cum doriți. Învelișul semitransparent, unic, asigură controlul deplin al fiecărei etape de vopsire.

Benzile ușoare, unice oferă confort maxim în timpul tratamentului de vopsire de lungă durată. Acestea sunt pline de culoare, moi și ușor de utilizat. Nu alunecă din păr în timpul vopsirii – aderă puternic în contact cu produsele de vopsire.

Instrucțiuni de utilizare: separați o secțiune de păr și plasați banda de vopsire dedesubt. Aplicați produsul de vopsire în păr cu o pensulă de vopsire a părului. Pliați banda în două și, după timpul indicat, îndepărtați delicat banda din păr. După utilizare, spălați manual sau la mașină banda și reutilizați-o.

Aceasta garantează o vopsire precisă, uniformă și sigură a părului – fără deteriorarea termică sau mecanică sau pătarea părului.

Highlighting Foam Strips

Highlighting Foam Strips pentru vopsire în straturi multiple:

 • 200 de benzi gata de utilizare într-o cutie convenabilă,
 • dimensiuni de 100×305 mm – potrivite chiar și pentru părul foarte lung,
 • confecționate din spumă ușoară și termică de polistiren,
 • biodegradabile și reutilizabile,
 • temperatura optimă a părului,
 • potrivite pentru orice tehnică de vopsire,
 • mult mai delicate la nivelul părului decât folia de aluminiu,
 • fără iritații sau deteriorare,
 • sunt comercializate în diferite culori pentru a facilita procesul de vopsire,
 • asigură control deplin asupra procesului de vopsire,
 • reduc timpul de vopsire la jumătate.

ColorCuts – benzi specializate de spumă pentru vopsire

Acest material unic, ușor este revoluționar în domeniul coafurii. Spuma din polistiren izolează căldura, optimizând temperatura părului în timpul vopsirii. Aceste benzi delicate previn încălzirea excesivă a părului pentru a evita deteriorarea.

Benzile colorate nu sunt doar atractive, ci și vă ajută să diferențiați culorile diferite în timpul procedurii de vopsire. Nu veți mai face niciodată o greșeală!

ColorCuts creează accesorii revoluționare atât pentru profesioniști, cât și pentru clienți. Învelișul unic și materialul extrem de ușor nu irită scalpul și arată minunat în fotografii.

Materialul benzilor este 80% reciclat, combinând tehnologia cu îngrijirea mediului. Este o alternativă ecologică la folia nepractică din aluminiu, de la care vă puteți lua la revedere! Website-ul produsului: www.colorcuts.mt.