Nanoil Argan Oil: Aur lichid pentru păr & piele

Uleiul de argan nu este denumit fără motiv aurul lichid al Marocului – acesta este unul dintre cele mai prețioase uleiuri cosmetice din lume. Această substanță gălbuie s-a dovedit a fi mult mai puternică decât alte uleiuri extrase din sâmburii și semințele populare.

Realitatea este că nu toate uleiurile de argan sunt la fel. Dacă doriți să obțineți rapid cele mai bune rezultate, trebuie să găsiți un ulei de argan presat la rece și nerafinat. Opta’i pentru Nanoil Argan Oil. De ce? Continuați să citiți pentru a înțelege de ce.

De ce uleiul de argan este iubit în întreaga lume?

Uleiul de argan este unul dintre puținele cu o compoziție incredibil de unică de substanțe nutritive. Oamenii de știință au demonstrat că uleiul pur de argan conține peste 200 de substanțe active necesare pielii și părului nostru pentru a-și menține sănătatea. Care sunt acestea? De exemplu, omega -3 și -6, ambele fiind de neînlocuit în îngrijirea părului și pielii. În plus, uleiul de argan abundă în vitamina E care sfidează îmbătrânirea, ajutându-ne astfel să ne menținem aspect tânăr.

Nanoil Argan Oil: Calitatea pe care ați așteptat-o

În recipientul din sticlă închisă la culoare, obțineți 50 de ml de aur lichid din Maroc, complet nerafinat și presat la rece. Fără substanțe de umplutură, fără parfumuri, fără coloranți. Asta este Nanoil Argan Oil. Alegând Nanoil, veți primi o esență de cea mai bună calitate, extrasă din sâmburii de argania. Aplicat, uleiul pătrunde rapid pentru a oferi substanțe nutritive la nivelul straturilor profunde ale pielii și părului.

Nanoil Argan Oil pentru corp

Ulei de argan Argan Oil

Dacă aveți pielea uscată și aspră, dacă observați celulită sau vergeturi, uleiul de argan vă va ajuta să reduceți aceste probleme. Tratată cu ulei de argan, pielea devine netedă și hidratată.

CUM SE FOLOSEȘTE Turnați câteva picături în apa de baie sau amestecați-l cu balsamul de corp. Masați uleiul în piele.

Nanoil Argan Oil pentru față

Linii fine, imperfecțiuni, ten gras? Dacă vă confruntați cu oricare dintre aceste probleme, optați pentru uleiul de argan. Vă va îngriji nu doar pielea, ci și genele și sprâncenele. Riduri laba gâștei? Eliminați-le cu uleiul de argan.

CUM SE FOLOSEȘTE Aplicați uleiul seara și dimineața pe față, tratându-l ca pe un ser. Pentru efecte mai intense, optați pentru o rolă de jad. Masajul facial efectuat cu acest produs vă va oferi un ten impecabil. Pentru gene mai lungi și mai dese, aplicați uleiul cu degetul.

Nanoil Argan Oil pentru păr

Păr neted, strălucitor și hidratat? Puteți obține acest aspect tradându-vă părul în mod regulat cu ulei de argan. Acest extract este fără egal în întărirea și repararea părului deteriorat. Aplicați-l la nivelul scalpului pentru a combate seboreea. Și aspectul cel mai bun este că îl puteți îndepărta cu ușurință din păr după tratament. Și nu vă va lipsi coafura de volum!

CUM SE FOLOSEȘTE Aplicați o doză de ulei pe scalp și încercați să-l masați în piele. Distribuiți-l pe toată lungimea părului. Pentru cele mai bune rezultate, faceți asta imediat după spălare, când părul încă este umed. Clătiți după 15 minute, folosind șamponul obișnuit. Dacă doriți, puteți lăsa uleiul de argan să acționeze mai mult timp, chiar și câteva ore.

De unde pot cumpăra ulei de argan de calitate superioară?

Vestea bună este că Nanoil Argan Oil este disponibil în numeroase farmacii online și pe website-ul oficial Nanoil. Vizitați nanoil.ro și descoperițo și alte uleiuri pe bază de plante pentru corp, păr și față.