TOP 10 CELE MAI BUNE stilouri de sprâncene

Stilourile de sprâncene sunt produse inspirate din tehnica de microblading, una dintre metodele de machiaj de lungă durată a sprâncenelor. Tehnica unică a acestei proceduri garantează un aspect natural. Micile tușe asemănătoare firelor de păr, care nu se deosebesc de părul real al sprâncenelor, umplu golurile mai mari și spațiile rare din sprâncene, adăugând volum arcurilor. În prezent, aceasta procedură invazivă nu mai este necesară. Un stilou bun de sprâncene asigură că poți obține același efect garantat de microblading. Desenează linii foarte subțiri în zonele în care sprâncenele au nevoie de mai multă definire. Mărește gradul de acoperire și grosimea liniilor desenate. Cheia succesului este găsirea unui produs de calitate superioară într-o nuanță bine aleasă. Ce stilou de sprâncene să alegi? Iată o listă cu cele mai populare și cele mai bine cotate 10 stilouri pentru sprâncene. Explorează TOP-ul nostru de 10 alegeri în materie de cele mai bune stilouri pentru sprâncene!

TOP 10 CELE MAI BUNE stilouri de sprâncene

Nanobrow Microblading Pen

➜ Disponibil în 5 nuanțe: Blonde, Dark Blonde, Light Brown, Dark Brown, și Espresso
➜ Dimensiune: 1ml / 0,034 fl oz

Evaluare generală: 10/10

Ai luat în considerare microbladingul pentru a te bucura în sfârșit de sprâncene care să arate bine? Nu ai nevoie de un tratament costisitor când ai la îndemână acest stilou de sprâncene. Nanobrow Microblading Pen este o revoluție în materie de stilizare a sprâncenelor. Durabilitatea, ușurința aplicării și pigmentarea intensă nu se compară cu niciun alt produs similar. Stiloul Microblading Pen este primul produs pentru sprâncene care garantează un efect similar celui de microblading. Vârful subțire trasează linii superfine, asemeni firelor naturale de păr din sprâncene. Rezultatul? O formă a sprâncenelor vizibil îmbunătățită, fără efect caricatural sau caraghios, goluri camuflate și sprâncene vizual mai groase și mai voluminoase. Acest stilou de sprâncene este întotdeauna gata de utilizare. E rezistent la apă, la transpirație și la ștergere și oferă un machiaj de lungă durată al sprâncenelor. Culoarea nu se va șterge și nu se va estompa în orele următoare. Pur și simplu trasează linii sub formă de fire de păr în zonele în care dorești mai multă volum. Formula vegană și fără cruzime este îmbogățită cu pigmenți de înaltă calitate pentru a crea nuanțe cu aspect natural care se potrivesc cu orice culoare de sprâncene. Textura este ușoară și aproape imperceptibilă pe ten. Produsul are o formulă delicată și sigură pentru piele. De asemenea, nu conține niciun ingredient nociv. Stiloul Nanobrow garantează că poți deveni o profesionistă în materie de stilizare a sprâncenelor!

Citește mai mult: www.nanobrow.ro

2. Anastasia Beverly Hills Brow Pen

➜ Disponibil în 9 nuanțe: Blonde, Caramel, Taupe, Soft brown, Medium Brown, Chocolate, Dark Brown, Granite, Ebony.
➜ Dimensiune: 0,5 ml / 0,016 fl oz

Evaluare generală: 9.5/10

Stiloul de sprâncene Anastasia Beverly Hills este dotat cu un vârf foarte subțire, care funcționează perfect pentru a trasa tușe similare firelor de păr. Stiloul Anastasia oferă un efect foarte natural și subtil. La prima vedere, este imposibil să se distingă care fire de păr din sprâncene au fost desenate. Un plus și pentru pigmentarea bună, durabilitatea și formula rezistentă la apă a produsului. Consistența lejeră permite ca produsul să fie ușor de aplicat, precis și aproape imperceptibil odată ce se usucă. Este potrivit pentru toate tipurile de sprâncene și de piele. Vine în 9 nuanțe frumoase. Produsul este unul vegan, fără ingrediente de origine animală. Un mic dezavantaj îl reprezintă dimensiunea mică.

3. Urban Decay Brow Blade Pencil

➜ Disponibil în 7 nuanțe: Taupe Trap, Cafe Kitty, Natural Nana, Brunette Betty, Cool Cookie, Dark Drapes, Blackout.
➜ Dimensiune: 0,05ml/0,28ml / 0,001 fl oz/0,009 fl oz

Evaluare generală: 9/10

Un binecunoscut și foarte apreciat creion de sprâncene 2 în 1 de la Urban Decay. Acesta vine cu două vârfuri: un creion retractabil și un stilou subțire de sprâncene la celălalt capăt. Ambele produse oferă o precizie incredibilă a liniilor trasate. Acest stilou de sprâncene te ajută să desenezi linii care imită firele reale de păr ale sprâncenelor, dar și să umpli cu culoare spațiile rare mai mari. Poți crește cu ușurință gradul de acoperire și intensifica nuanța și definirea. În funcție de zi, poți alege între cele două opțiuni, ceea ce reprezintă un avantaj imens al acestui produs 2 în 1. Cu toate acestea, stiloul de sprâncene Urban Decay are o dimensiune mai mică în comparație cu celelalte.

4. BeneFit Brow Microfilling Pen

➜ Disponibil în 4 nuanțe: Blonde, Light Brown, Medium Brown, și Deep Brown.
➜ Dimensiune: 0,7 ml / 0,023 fl oz

Evaluare generală: 9/10

Acest stilou pentru sprâncene de la BeneFit are un vârf special conceput cu 3 capete de diferite lungimi. Acesta trasează 3 linii distincte dintr-o singură mișcare. Dacă ești în căutarea unei modalități rapide de a-ți umple arcurile – bazează-te pe BeneFit. Totuși, acest stilou de sprâncene este mai puțin precis decât stilourile clasice cu vârfuri ascuțite. E disponibil în patru nuanțe standard care se potrivesc cu majoritatea culorilor de sprâncene. Formula este una rezistentă la apă și la transpirație și nu se pătează în timpul aplicării. Acest stilou asigură un machiaj al sprâncenelor care durează 24 de ore.

5. Milani Weekend Brow Eyebrow Tint

➜ Disponibil în 3 nuanțe: Soft Brown, Medium Brown, Espresso
➜ Dimensiune: 1ml / 0,034 fl oz

Evaluare generală: 8.5/10

Acest stilou oferă sprâncenelor tale forma mult visată, dar le și definește cu eficiență. Stiloul de sprâncene Milani oferă un rezultat cu efect ușor mat, lucru care face sprâncenele să arate foarte îngrijite. Poți camufla zonele rare și poți umple golurile. Stiloul de sprâncene Milani nu este testat pe animale și este adecvat pentru vegani. Stiloul de sprâncene conține extract de eclipta și biotină, bogată în vitamina H. Aceste ingrediente îți asigură sprâncene bine hrănite, chiar și fără machiaj.

➜ Disponibil în 3 nuanțe: Soft Brown, Medium Brown, Espresso
➜ Dimensiune: 1ml / 0,034 fl oz
➜ Evaluare generală: 8.5/10

6. IsaDora Brow Fine Liner

➜ Disponibil în 4 nuanțe: Taupe, Soft Brown, Medium Brown și Walnut Brown.
➜ Dimensiune: 1,1 ml / 0,037 fl oz

Evaluare generală: 8/10

IsaDora Brow Fine Liner este un stilou de sprâncene de înaltă precizie, cu un vârf îngust, excelent pentru a umple golurile. Oferă rapid și ușor arcurilor tale forma potrivită și umple golurile cu tușe subțiri, asemănătoare firelor de păr. Îți permite să mărești gradul de acoperire datorită nuanțelor sale ușor colorate și semitransparente. Formula cu uscare rapidă facilitează aplicarea și permite ca machiajul sprâncenelor să reziste ore întregi. Are o formulă vegană și este netestat pe animale, și nu conține niciun ingredient derivat din animale.

7. KIKO Milano Eyebrow Marker

➜ Disponibil în 4 nuanțe: Strawberry Blondes and Redheads, Chestnut-haired and Blonde Women, Brunettes and Black Haired Women, Black
➜ Dimensiune: 1,6 ml / 0,054 fl oz

Evaluare generală: 8/10

Kiko Milano Eyebrow Marker este o cariocă de sprâncene rezistentă la pete, pentru arcuri precis umplute și definite, care oferă un efect asemănător tatuajului pentru sprâncene. Formula este îmbogățită cu extract de ginseng și vitamina B. În comparație cu alte stilouri de sprâncene, Eyebrow Marker de la KIKO Milano are un vârf mai lat, care trasează linii mult mai groase. Produsul este prevăzut cu un ”sistem capilar” – un sistem de eliberare controlată a produsului, care permite un machiaj precis al sprâncenelor, cu risc redus de pătare.

8. Revolution PRO 24hr Day & Night Brow Pen

➜ Disponibil în 3 nuanțe: Warm Brown, Ash Brown, și Dark Brown
➜ Dimensiune: 1,6 ml / 0,054 fl oz

Evaluare generală: 7.5/10

Uscare rapidă, rezistență îndelungată și, după cum sugerează și numele, un stilou de sprâncene revoluționar. Este prevăzut cu două capete, un stilou cu 3 vârfuri și un ser pentru sprâncene îmbogățit cu extract de semințe de mei pe cealaltă parte. Vârful conturat și înclinat îți permite să ajungi la toate spațiile rare din sprâncene. Acesta trasează 3 linii subțiri deodată, ceea ce reduce timpul petrecut zilnic pentru machiajul sprâncenelor. Deși este precis, nu este la fel de precis ca stilourile cu vârfuri clasice. Formula este vegană și fără cruzime.

9. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen

➜ Disponibil în 9 nuanțe: Blonde, Taupe, Soft Brown, Auburn, Brunette, Caramel, Ash Brown, Espresso, și Black.
➜ Dimensiune: 1ml / 0,034 fl oz

Evaluare generală: 7.5/10

Cu Lift & Snatch Brow Tint Pen de la NYX Professional Makeup, îți poți îmbunătăți și modela rapid sprâncenele. Stiloul are un micro vârf flexibil, care poate defini în mod natural chiar și cele mai scurte fire de păr din sprâncene. Te ajută să creezi un aspect de sprâncene cu microblading în cel mai scurt timp. Produsul nu este testat pe animale.

10. Gosh Copenhagen Gosh Brow Pen

➜ Disponibil în 3 nuanțe: Brown, Grey Brown și Dark Brown
➜ Dimensiune: 1,1 ml / 0,037 fl oz

Evaluare generală: 7.5/10

Un stilou de sprâncene cu un vârf puțin mai gros – Gosh Brow Pen. Acesta îți permite să umpli și să definești sprâncenele fine, rare și abia vizibile în cel mai scurt timp, să umpli spațiile rare mai evidente și să adaugi culoare arcurilor tale. Rămâne fixat pe piele timp de până la 20 de ore. Formula pe bază de apă face ca aplicarea să fie super confortabilă. Dezavantajul este paleta limitată de nuanțe, care s-ar putea să nu fie pe placul blondelor și al femeilor cu părul negru. Produsul cosmetic este hipoalergenic.