Cârlionți fără arsură? Cum să le faci singură

Sunt super incantat sa impartasesc cu voi vechiile mele metode de a crea cârlionți. Da, te îndrepți bine. Nici bagheta ondulator, nici uscator cu difuzor, și nici straightener. Fac o practica pentru un cuplu bun de ani de la parul meu a devenit foarte fin si uscat din cauza overusing instrumentelor de căldură. Apoi am inceput sa caut o alternativa sanatoasa pentru a-mi Revlon ondulator și am dat peste multe idei mari.

Cel mai simplu mod de a obține și cârlionți ca valurile este de a crea un coc pe parul umed. Legați parul cu elastic și apoi infasurati parul liber în jurul valorii de coada pentru a crea un coc frumos. Amintiți-vă să nu folosească nici un burete bun, doar parul tau va face. Fixați cu un ac coafurii copil și lăsați-l să se usuce în aer, în mod ideal pentru toată noaptea. În dimineața, luați cu grijă pinii voștri și lăsați în jos părul. Puteți să-l pieptene prin intermediul cu degetele și setați-l cu fixativ. Eu de obicei, trata cu un pic de spumă, astfel încât acestea să rămână saltareata pe tot parcursul zilei.lokony0O bandă de păr este un instrument de mare, care vă va permite să creați coapsei și bucle definite. Spre deosebire de metoda anterioară, parul tau trebuie sa fie complet uscat. Ia-band parul regulat si pune-l pe parul tau. Pornind de la partea de sus a capului să ia o secțiune de păr și bucla peste și în jurul benzii. Adaugă o nouă secțiune de păr de fiecare dată când bucla prin până când ajunge în spate. Când ajungeți la spate s-ar putea avea încă unele păr agățat în jos. În buclă, care în sus și în jurul benzii și învelind-l până când nu există nici o stânga auzi. Daca parul tau este mai scurt și mai ușor să se onduleze vă puteți lăsa cu trupa pentru cât mai puțin de 30 de minute pentru a obține corp și valuri. În cazul în care parul este mai lung, poate doriți să puneți-l chiar înainte de a merge la culcare. Este moale și confortabil să doarmă pe și dimineața, vei avea bucle drăguț. Eu de obicei, curl părul meu în acest fel cum pare a fi cea mai rapidă metodă pentru mine.

Există și o altă metodă care implică înfășurarea părului în jurul valorii de bucăți de pânză, dar am găsit-o consumatoare de timp.
Încercați una dintre metodele și spuneți-mi care vă face să arătați mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *