Gene scurte, drepte?

Le-am avut la fel de bine. Nu mai. De când am început să folosesc serul Nanolash genele mele sunt extrem de lungi! N-am vrut să cred că la început, dar funcționează acest personal.

Înainte să incep sa folosesc Nanolash, acum 4 luni genele mele au fost super scurte și subțiri. De la postul meu anterior, probabil știi că nu am fost purta rimel. Genele mele au fost atât de scurt, încât eu nici măcar nu le-ar putea apuca în curlier bate joc. In unele ocazii, atunci când am reușit să pun rimel, ei au fost bine timp de câteva minute, dar apoi au „așezat” estomparea viziunea mea complet. Am auzit despre Latisse, dar când l-am întrebat doctorul meu a spus că nu voi fi în stare să mă oriunde în țară. În plus, Latisse și alte cositoare dure pot interacționa cu irisului și schimba culoarea ochilor la maro. Am ochii verzi minunate și aș prefera să rămân așa. Apoi am citit blog-Ann și ea are gene autentice, frumoase și ea atribuită Nanolash. Am verifica on-line și a ordonat fără a da un gând al doilea. Sunt fericit pentru că mutarea deoarece Nanolash a schimbat aspectul meu destul de dramatic.

nanolashrise

Rezultatele mele sunt uimitoare. Genele mele sunt dense în zone rare și apar mai pline. Ele cresc ca un nebun și eu pot să vă spun sincer că nu am mai avut astfel de gene lungi. Este încă șocant atunci când mă uit în oglindă pentru a vedea modul în care ochii mei pop. Voi încerca să ia niște „după” imagini și încărcați-le când voi găsi camera mea. M-am mutat de curând în cealaltă parte a orașului și va dura ceva timp până voi găsi toate lucrurile mele. Am ales Nanolash așa cum a fost recomandat de cosmeticiana mea ca unul dintre ser bate joc de cele mai eficiente, dar blânde.

Pentru mine, a fost foarte important ca produsul este fabricat din ingrediente naturale, în condiții de siguranță.Voi continua să folosesc acest balsam si planific să îl folosesc în continuare în viitor. Prietenii mei continuă să comenteze de genele mele și se simte bine, trebuie să spun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *