Lashode ca noua metodă (mai bună) de stilizare a genelor

Efect de gene maxim de lungi şi dese fără extensii de gene false? Rimelul Lashcode reprezintă o nouă dimensiune în stilizarea zilnică a genelor, care acum devine chiar mai facilă. Este un mod minunat de a obţine o privire magnetică datorită celor mai bune ingrediente şi spiralei precise din silicon.

Rimelul Lashcode arată femeilor modalitatea prin care să se simtă bine în propria piele. Nimeni nu poate trece fără a observa o privire definită printr-un machiaj de ochi rezistent şi inteligent. Formula catifelată a rimelului Lashcode reprezintă o sinergie de substanţe nutritive preţioase şi pigmenţi pulverulenţi. Toate acestea pentru a obţine un efect de gene fără sfârşit!

O NOUĂ METODĂ DE STILIZARE A GENELOR

 • Spirala precisă a rimelului Lashcode separă într-un mod uimitor genele, acoperind chiar şi cele mai mici gene situate în colţul ochilor, ridicându-le şi lăsându-le curbate.

Lashcode dispune de un astfel de aplicator – o perie ergonomică cu o dimensiune care se poate regla pentru orice tip de gene. Spirala este confecţionată din silicon de cea mai bună calitate, datorită căruia perie menţine un echilbru perfect între elasticitate şi duritate.  Pe de o parte, pentru a facilita manevrarea rimelului şi, pe de altă parte, pentru a separa genele în mod ideal.

Aplicatorul dispune de un şir de caneluri şi de peri din silicon de lungimi diferite şi densitate corespunzătoare. Din acest motiv, genele pot fi acoperite cu un strat perfect de formulă catifelată cu fiecare mişcare a periei. De asemenea, genele devin mai lungi şi mai dese. Astfel, rimelul Lashcode oferă un efect natural, deloc strident de machiaj expresiv care defineşte ochii.

 • Formula precis concepută a rimelului Lashcode fixează forma curbată, defineşte genele cu un negru intens, alungind şi îndesind genele.

Formula cremoasă a rimelului Lashcode se potriveşte spiralei precise pentru a obţine efecte de durată. Prin separarea precisă a genelor, curbarea vizibilă şi definirea genelor se obţine şi se menţine forma perfectă a ochilor timp de multe ore. Machiajul rezistă timp de 24 de ore, fără a se coji sau întinde.

Tehnologia unică a produsului Lashcode, îmbogăţit printr-o formulă de netezire a genelor, ajută părul să câştige elasticitate şi strălucire, devenind mai uşor de separat şi moale la atingere. Lashcode scoate în evidenţă cea mai importantă calitate a chipului de femeie, şi anume, privirea. Rimelul accentuează privirea prin evantaiul de gene dese, învăluite într-un negru intens şi misterios. Acesta este unul dintre rimelurile care conferă formă genelor, evidenţiază conturul ochilor şi oferă maximum de alungire, desime şi curbare.

 • Amestecul de substanţe nutritive din compoziţia rimelului Lashcode pătrund 24 de ore la nivelul bulbilor genelor oferind hidratare, întărire, regenerare şi facilitând accelerarea procesului de creştere.

Rimelul Lashcode conţine o serie de substanţe naturale cu numeroase proprietăţi de îngrijire. Dacă aceste ingrediente nu erau incluse, rimelul nu ar fi acest artist magnific de machiaj. În plus, rimelul susţine ciclul natural de creştere a genelor, asigură un nivel corespunzător de hidratare, întăreşte, regenerează şi reconstruieşte structura deteriorată a genelor. Adiţional, rimelul oferă o protecţie complexă genelor. Pentru sănătatea genelor delicate, formula Lashcode a fost îmbogăţită cu:

 • Extract de rădicină de Scutellaria baicalensis,
 • extract de germeni de grâu,
 • extract de germeni de soia,
 • pro-vitamina B5 (pantenol),
 • vitamina E (aşa numita, vitamină a tinereţii),
 • arginină (aminoacid natural).

Află mai multe: www.lashcode.ro

19 Comentarii “Lashode ca noua metodă (mai bună) de stilizare a genelor”

 1. Monica@

  Într-adevăr, alungeşte maxim şi adaugă volum genelor. Am testat rimelul pe genele mele scurte şi subţiri 😉

  Răspunde
 2. Viorica

  Ce este acest Baicalein???

  Răspunde
 3. IrinaM

  puteţi renunţa la ondulatorul de gene, rimelul curbează genele, iar periuţa ajunge la genele din colţul ochilor, un rimel minunat! <3

  Răspunde
 4. Apus_de_soare99

  fetelor, cunoasteti alte rimeluri rezistente la apă care curbează genele?

  Răspunde
 5. CatalinaS

  Am observat ca acest rimel are ingrediente naturale, dar stiti cumva daca poate fi aplicat de persoanele care sufera de alergii sau alte sensibilitati?

  Răspunde
 6. s.h.e.

  sunt alergica la multe produse cosmetice, insa acest rimel nu imi produce iritatii. in general, sunt foarte multumita de el si recomand acest produs si altor persoane care sufera de alergii

  Răspunde
 7. IoanaM

  Ador acest rimel, este foarte usor de folosit, defineste frumos genele si rezista mult timp chiar si daca plangi 🙂 insa, cumva, este usor de demachiat. Ar fi fost dragut sa coste mai putin, dar inteleg ca trebuie sa platesti mai mult pentru aceasta calitate.

  Răspunde
  • Shhhhhh...

   Exact. In plus, merita mentionat ca acest rimel este foarte eficient

   Răspunde
 8. PaulaG

  Am testat acest produs cosmetic si, in principiu, sunt multumita. Infrumuseteaza ochii, privirea este mai bine definita. Periuta separa genele indiferent de cate straturi aplici. Singurul dezavantaj, cel putin pentru mine, este accesibilitatea. Nu poti analiza rimelul in niciun magazin, nu poti utiliza testere sau doar sa te uiti la periuta, culoare… In orice caz, recomand sincer acest produs

  Răspunde
  • Eli77

   Personal, nu consider ca acesta este un dezavantaj deoarece imi cumpar majoritatea produselor cosmetice online. Cred ca pretul este un dezavantaj

   Răspunde
 9. Bombo

  Prietenele mele ma intreaba daca am gene false 🙂 Cred ca asta spune multe despre acest rimel 🙂

  Răspunde
 10. Alinaa27

  Va sugerez sa incercati acest rimel. Unul dintre cele mai bune rimeluri pe care le-am incercat vreodata.

  Răspunde
 11. Amalia79

  pentru mine, acest rimel castiga de departe in fata altor rimeluri datorita negrului mat si adanc. Nici nu vreau sa mai mentionez longevitatea deoarece bate toate rimelurile pe care le-am incercat pana acum. In prezent sunt la al doilea tub si cu siguranta nu este ultimul 🙂

  Răspunde
  • Anaaa1992

   Sunt complet de acord! Alte rimeluri lasa multe reziduuri si depozite de rimel la sfarsitul zilei, dar nu este cazul cu rimelul Lashcode.

   Răspunde
   • Petronela

    Cred ca cele mai durabile sunt rimelurile rezistente la apa…

    Răspunde
 12. Lara

  Fetelor, vă rog să-mi spuneţi despre aceste substanţe de condiţionare, au vreaun efect? sunt curioasă dacă acest produs chiar acţionează ca un ser obişnuit de gene

  Răspunde
  • Castel_de_nisip

   Am observat asta de cand am aplicat rimelul, adica acum aproximativ 3 saptamani, nu mi-au mai cazut atat de multe gene ca de obicei, asa ca probabil ca intareste genele

   Răspunde
   • LaMare_LaSoare

    si la mine la fel 🙂

    Răspunde
 13. OchiAlbastri

  longeviv, defineste bine genele, are o culoare intensa, sar aceste caracteristici nu il fac un produs exceptional. Dupa parea mea, este la fel de bun ca si alte rimeluri similare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *