O regină printre creme! Ghasel Maltese Honey Body

Ghasel Maltese Honey Body Cream este cea mai bine vândută cremă, fiind pe bază de plante și totodată, foarte hidratantă și hrănitoare. Aceasta întărește și regenerează chiar și pielea sever uscată de pe tot corpul. Este ideală pentru rutina zilnică pe tot parcursul anului.

Pe timpul verii, după plajă, extractele de rădăcină de nalbă mare și de gălbenele sunt o adevărată alinare pentru piele, accelerând vindecarea și reducând iritația. Uleiul de avocado oferă o strălucire excelentă. Vitamina C și carotenoidele aflate în florile de gălbenele luminează și chiar uniformizează nuanța pielii, dându-i o nuanță aurie. Astfel, este garantat un bronz sănătos și de lungă durată. Vitamina E reduce efectele periculoase ale expunerii excesive la soare, menținând pielea fără riduri pentru mai mult timp. Datorită conținutului de vitamine, ingrediente importante reușesc să penetreze pielea. Extractul de castan de cal este o sursă de escină, care îmbunătățește microcirculația și oxigenarea celulelor din care este alcătuită pielea, hidratând-o cu eficiență. De asemenea, sunt prevenite „venele păianjen” prin întărirea vaselor de sânge.

Pe timpul iernii, untul bogat de shea și mierea malteză hidratează profund corpul, îl netezește și îl păstrează frumos pe tot parcursul anului. Acestea formează o barieră ocluzivă pe suprafața pielii, prevenind pierderile de apă prin epidermă. Enzimele conținute de miere îndepărtează straturile de epidermă îmbătrânită și accelerează formarea pielii noi. Totodată, cantitatea ridicată de vitamine aflată în mierea malteză – datorită polenului florii de cimbru – întărește bariera hidrolipidică a pielii și previne efectele radicalilor liberi. Vitamina B12 îmbunătățește hidratarea generală a pielii, activând divizarea celulelor și contracarează formarea ridurilor. 

Mirosul de miere completat de o notă aromată de gălbenele va evoca o amintire de vacanță lipsită de griji pe timpul iernii, în timp ce vara, vă va duce simțurile într-o călătorie însorită către Malta.

Îndepărtați câțiva ani din aspectul pielii cu Ghasel Maltese Honey Body Cream!

Toată lumea visează să aibă o piele frumoasă câți mai mulți ani… Secretul pentru aceasta, este o îngrijire adecvată bogată în vitamine, minerale și extracte de plante. Natura știe cel mai bine ce e recomandat pentru noi, și de aceea Ghasel Maltese Honey Body Cream nu are conservanți artificiali, coloranți sau substanțe periculoase. Cu toate acestea, crema conține glicerină vegetală, emolienți naturali și arome fructate și florale, miere malteză de înaltă calitate, uleiuri și unt de shea, suplimentate cu o porție de vitamine esențiale care oferă o eficiență incredibilă pentru piele. Hidratarea timp de 24 de ore și senzația de liniștire se datorează ingredientelor active valoroase, care susțin simultan producerea de colagen și elastină – elementele de bază ale pielii.

Ce veți câștiga prin folosirea zilnică a Ghasel Maltese Honey Body Cream?

  • Sentimentul de hidratare timp de multe ore
  • Netezire catifelată și incredibilă a pielii
  • O porție solidă de vitamine și minerale esențiale
  • Culoare radiantă, aurie și o strălucire tinerească
  • Relaxare fericită a întregului corp

Mod de utilizare: aplicați crema pe piele curată și uscată. Întindeți prin miscări circulare și lăsați-o să pătrundă complet.

Îngrijirea zilnică a pielii cu Ghasel Maltese Honey Body Cream este o încântare pură și oferă rezultate uimitoare după doar o singură utilizare.