Previne semnele pielii îmbătrânite cu Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser!

Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser combină cele mai delicate ingrediente cu concentratul de miere malteză. Aplicarea zilnică de dimineața și seara oferă hidratare 24 de ore. Acționează pentru toate tipurile de ten, inclusiv uscat, sensibil și predispus la alergii.

Ingredientele pure și naturale oferă acestui produs hidratant unic beneficii imediate și de lungă durată, lăsând pielea uimitoare, tânără și radiantă.

Preveniți semnele de îmbătrânire cu Honey Face Moisturiser

Această cremă facială, unică oferă o doză puternică de hidratare și hrănire. Rezultatul? Un ten neted și sănătos cu un ton strălucitor al pielii care arată mai bine ca niciodată!

Formula unică a produsului hidratant conține ingrediente de cea mai bună calitate care ajută la menținerea umidității naturale a pielii, lăsând-o moale și suplă. Crema de lux Maltese Honey Face Moisturiser este un produs esențial de zi și de noapte de îngrijire a pielii. 

Formula unică a produsului Ghasel Face Moisturiser

Această cremă facială este un adevărat miracol. Mierea malteză este cel mai important ingredient, echipat cu proprietăți puternice antiinflamatorii și antibacteriene. Combate acneea și imperfecțiunile și formula sa anti-îmbătrânire minimalizează ridurile și liniile fine și previne apariția celor noi. 

Untul de Shea este un emolient natural care previne pierderea umidității. Este cel mai bun ingredient pentru prevenirea semnelor de îmbătrânire. Lasă pielea netedă și plăcută. Produsul, de asemenea, conține cofeină, lăsând pielea radiantă și prospătă, fără semne de oboseală. Elimină cearcănele și stimulează suplețea în zona sensibilă de sub ochi. Ingredientul îmbunătățește circulația sangvină, adăugând o energie unică.

Vitamina E, tocoferolul, este, de asemenea, cunoscută ca ”vitamina tinereții”. Acțiunea sa antioxidantă și regenerativă protejează împotriva stresului oxidativ și radicalilor liberi. Oferă un aspect natural și tânăr și uniformizează tonul pielii.

Acesta este un produs hidratant incredibil pentru tenul uscat, matur și sensibil. Se adaptează rapid nevoilor pielii, indiferent de tip. Se absoarbe rapid și nu lasă un strat uleios la nivelul pielii. Folosirea zilnică a cremei dimineața și seara consolidează abilitățile de protecție a pielii, protejând-o împotriva factorilor nocivi de mediu.

produse de îngrijire a pielii cu miere

Hidratant maltez = Piele perfect îngrijită

Datorită formulei ușoare și non-uleioase, crema este potrivită pentru aplicare zilnică. Umectanții și emolienții naturali previn deshidratarea, lăsând pielea netedă, radiantă și hidratantă.

Formula hidratantă redă pielii hidratarea și hrănirea și o protejează împotriva radicalilor liberi. Proprietățile sale anti-îmbătrânire previn apariția ridurilor și liniilor fine pentru mai mult timp, în timp ce diferitele ingrediente antibacteriene și antiinflamatorii previn imperfecțiunile, punctele negre și punctele albe. 

Pur și simplu, aplicați o cantitate mică de produs hidratant pe pielea curată a feței și gâtului. Repetați această acțiune zilnic, masând produsul delicat în piele. Aroma plăcută a mierii malteze combinate cu un masaj calmant oferă relaxare incredibilă.

Aplicarea zilnică a produsului hidranat facial Ghasel consolidează capacitățile de protecție ale pielii împotriva factorilor de mediu precum poluarea și razele UV. Cel mai interesant este că acest produs spectacular este alcătuit din ingrediente sigure pentru piele. Nu conține OMG, siliconi sau parabeni nocivi.