RevitaLash Vs Nanolash

Astăzi vin la tine cu actualizarea privind revizia Intensificatorul RevitaLash. Am introdus acest produs acum 2 luni și am fost plină de speranță că îmi va schimba viața. Am aplicat acest produs în fiecare zi, o singură aplicare așa că sunt sigură că am făcut totul în mod corespunzător. Sunt aici cu două luni mai târziu, uitându-mă la genele mele, și ce văd?

revitalash1

Sunt supărată să zic că RevitaLash nu a avut rezultatele pe care mi le-am dorit. Genele mele sunt slăbite si scurte din cauza purtării extensiilor de peste un an. Pot să văd că genele sunt un pic mai puternice, dar după astfel de mult timp, eu încă nu pot vedea o mare îmbunătățire. Inainte de a cumpara acest produs, am făcut un research on-line și RevitaLash și Nanolash aveau aceeași publicitate. Am decis să merg cu Revitalash, deși mulți au susținut că provoacă adesea iritarea ochilor, cu care trebuie să sunt de acord.

Ultima saptamana dupa ce nu am văzut imbunatatirea aspectului genelor mele, am evitat RevitaLash pentru Nanolash. Sunt utilizați pentru câteva zile, dar eu deja pot spune că este o astfel de ușurare să nu aibă acea senzație de arsură pe pleoapa în fiecare seară că mă bucur pentru acel film. Este blând zona ochilor și ochii mei nu primesc roșu.

nanolash123-1Nu e mult timp de când am început să folosesc Nanolash dar am observat deja că genele mele sunt mai strălucitoare și care cad mai puțin atunci când eu rimelul curge. În afară de asta, Nanolash este pe jumătate mai ieftin decât RevitaLash și slavă cerului, dacă îmi place, mi-aș permite să iau o altă sticlă de produs. Nu știu sincer de ce serurile pentru gene costă așa mult. Cred că este ridicol să cheltuiești 100 Euro pe un produs pentru ochi, chiar dacă e mascara sau ser.

Voi acorda Nanolash două luni și voi reveni cu rezultatele mele. Producătorul promite o mare imbunatatire in primele 30 de zile, astfel cred că următorul post de ser de gene va fi destul de curând.

Dă-mi voie să știu ce folosești și ce funcționează cel mai bine. Ai încercat RevitaLash sau Nanolash înainte? Care sunt rezultatele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *