Rimeluri bune? Vezi produsele care te vor ajuta să obții gene ca la salon

Extensiile de gene nu sunt alegerea potrivită pentru toate femeile. De multe ori, astfel de modificări înrăutățesc genele naturale și le fac să cadă în exces, motiv pentru care multe femei caută rimeluri care garantează efectul de gene false, ca și cum ar fi fost făcute la salon. Așadar, ce rimeluri merită atenția ta?

Cum se numește cea mai bună mascara?

Fiecare femeie își alege un rimel care să corespundă nevoilor și preferințelor ei. Asta pentru că genele noastre sunt diferite; unele dintre noi au genele voluminoase în mod natural, altele au nevoie de îmbunătățiri pentru a și le alungi și îngroșa fără metode invazive.

Este imposibil să determinăm dacă un anumit rimel va funcționa la perfecție pentru anumite persoane, dar putem enumera câteva caracteristici pe care ar trebui să le aibă, printre altele, un rimel bun:

  • cât timp rămâne la locul lui: un rimel bun nu trebuie să se descuameze sau să se aglomereze chiar dacă este purtat toată ziua.
  • peria rimelului: un rimel bun are o perie a cărei formă ne permite să ajungem la cele mai scurte gene fără complicații.
  • eficacitatea: ar trebui să îți placă aspectul genelor tale după ce aplici doar un singur strat.

Ei bine, există un rimel care să îndeplinească toate criteriile? Se pare că există!

TOP 4 rimeluri care îți vor oferi rezultatele dorite

Piața de cosmetice este împânzită de produse pentru machiajul și extinderea genelor. Din fericire, noi am reușit să le selectăm pe cele care chiar funcționează bine, poate chiar cel mai bine.

1. Nanolash Mascara

Rimelul Nanolash devine rapid preferatul fetelor, crescând în popularitate. Este catalogat drept un produs premium datorită calității superioare, formulei sigure și dimensiunii impresionante a tubului (10 ml).

Periuța rimelului Nanolash are o formă fenomenală, este fabricată din silicon de calitate superioară și are peri spațiați corespunzător. Datorită acestui aspect, peria face o treabă excelentă în separarea genelor și ușurează aplicarea rimelului.

De asemenea, apreciem acest produs pentru formula sa de lungă durată, care nu se decojește și nu se aglomerează. Nu lasă urme nici în zilele călduroase sau ploioase.

Merită menționat faptul că rimelul este disponibil în două variante:

Fiecare femeie o poate alege pe cea care i se potrivește cel mai bine.

2. Lashcode Mascara

Acest rimel de îngroșare și alungire este foarte popular în rândul femeilor. Utilizatoarele spun că Lashcode Mascara este un produs bun care creează aspectul scontat al genelor și le acoperă uniform.

Credem că peria își asumă meritul pentru o astfel de eficacitate, deoarece e realizată astfel încât să ajungă și la cele mai scurte gene. Se descurcă de minune la separarea lor, împiedicând formarea de cocoloașe, și ajunge fără efort chiar și la genele din colțuri.

Lashcode este un rimel cu rezistență îndelungată și nu am găsit recenzii care să spună că se descuamează, pătează sau se aglomerează în timpul purtării.

3. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer Mascara

 Rimelul Revlon Grow Luscious Bold Lacquer este conceput pentru a oferi lungime și volum impresionant genelor. Peria are o formă destul de intrigantă și este neobișnuit de densă, dar perii sunt rigizi și cu siguranță ușurează aplicarea.

Din păcate, există neajunsuri pe care femeile țin să le sublinieze, unul dintre ele fiind că mascara sfârșește prin a se întinde pe pleoape din cauza căldurii. De asemenea, doamnele spun că rimelul se desprinde și cade pe obraji la finalul zilei.

4. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Mascara Laura Mercier Extra Lash Sculpting se remarcă și ea în fața concurenței, însă vei vedea opinii diferite în recenziile online. Fără îndoială, forma periei este excelentă; realizată din materiale sintetice, aceasta are peri uniform distribuiți. Acest lucru ar trebui să asigure o aplicare ușoară și să te împiedice din a te murdări de produs pe pleoape.

Utilizatoarele care au folosit acest rimel menționează formarea de cocoloașe în timpul aplicării. De asemenea, s-a raportat că produsul se decojește după câteva ore de purtare.

Topul celor mai bune rimeluri a fost realizat pe baza unei analize și evaluări riguroase a produselor, precum și a recenziilor postate de alte doamne și domnișoare pe internet. Alegerea unui anumit produs cosmetic ar trebui să fie făcută de fiecare femeie în parte, pentru sine, după ce și-a dat seama de nevoile și așteptările pe care le are de la un rimel.