Stil păr ombre – pas cu pas

Epilarea cu ceara este una dintre metodele semipermanente care permit eliminarea părului nedorit de pe corp. Marele avantaj al acestui tratament, acesta poate fi aplicat indiferent de vârstă, sex și o parte dintr-un corp de unde am dori să scapăm de păr. În plus, tipul pielii nu este un obstacol în efectuarea epilării cu ceară, cu toate acestea, persoanele care au pielea sensibilă sau alergică trebuie să ia în considerare potențialul de creștere al iritatiilor. În ciuda tuturor laturilor pozitive, trebuie să aveți în vedere, și apoi urmați, mai multe reguli legate de epilare cu ceară.

OmbreGirls

Mai întâi de toate, curățarea și exfolierea. Este crucial să degresezi corpul sau fața pielii, purifici si exfoliezi înainte de epilarea cu ceară. În acest mod, veți elimina toate impuritățile, într-o formă de celule moarte ale epidermului, praful și murdăria care s-au acumulat pe corpul tau pe tot parcursul zilei. În al doilea rând, relaxarea. După un tratament de îndepărtare a părului ceara, pielea corpului precum pielea feței poate fi puternic iritat. Toate reacțiile cutanate incomode pot fi ameliorate cu balsam hidratant sau aplicarea de ulei de aloe. Destul de des, set de fâșii de ceară se vinde împreună cu roșeață specială și uscăciune a pielii cremă ameliorează simptomele. În al treilea rând, regularitate. In majoritatea cazurilor, ceruire trebuie refăcute la fiecare trei sau patru săptămâni. Evident, tratamentul impodobeaza se poate efectua mai des decât atât, dacă este necesar. Este important să se realizeze, efectul dorit dureaza mai mult pentru persoanele care au părul blond. În consecință, părul negru și gros sunt mai rezistente la îndepărtarea părului și, ca rezultat, oamenii care au acest tip de păr trebuie să se repete cu ceara mai frecvent.

Ombre1

Din păcate, există unele contraindicații legate de epilarea cu ceară. Pentru a demonstra, persoanele care suferă de capilare dilatate, varice sau alergii la ceară sunt sfătuite să renunțe la acest tip de tratament de îndepărtare a părului. Mai mult decât atât, inflamația foliculilor, dermatita sau acneea sunt încă un alt obstacol cu ceară. Mai mult decât atât, este interzisă efectuarea acestui tratament imediat după expunerea la soare îndelungată.

Cum se pot evita greșelile în timp ce se efectuează epilarea cu ceară? Desigur, dacă nu se verifică temperatura cu ceara la încheietura mâinii dumneavoastră, puteți experimenta arsuri ale pielii dureroase. Problema in sine poate fi conectat cu aplicația benzi de ceară. Într-un caz, banda nu este aderă strâns la fiecare fir de păr nedorit, în consecință, va trebui să repete eliminarea. Rezultate obținute? daune epidermă, consumul de ceară rapid și timp pierdut. În același sens, benzile de ceara ar trebui să fie rupt în sens contrar direcției de creștere a părului. Datorită acestui fapt, vă îndepărtați părul împreună cu rădăcinile sale. Un alt punct-cheie pentru a menționa, în timp ce extragerea banda de ceară, amintiți-vă pentru a strânge pielea. Îndepărtarea necorespunzătoare benzi de ceară poate duce, de exemplu, la formarea de vânătăi. Nu uita, de asemenea, să se aplice un balsam hidratant sau ulei alinarea după ceruire se face. Este extrem de important pentru a acoperi pielea cu substanțe alinarea după aceea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *