TOP 4 dintre cel mai bine vândute pomezi de sprâncene

Cea mai bună pomadă de sprâncene? O veți găsi aici! Nu mai trebui să căutați în neștire și să cumpărați produse aleatorii pentru a trece prin încă o dezamăgire. Descoperiți cele mai recomandate pomezi de sprâncene, alegeți-o pe cea perfectă pentru voi și bucurați-vă de sprâncene perfect definite și accentuate!

Pomadă de sprâncene – efecte

 1. Pomada de sprâncene ajută la definirea chiar și a celor mai subțiri și abia vizibile sprâncene. Textura sa unică facilitează machiajul de sprâncene: puteți contura delicat sprâncenele pentru a le oferi un aspect mai voluminos.
 2. Creează un efect de sprâncene profesional conturate, naturale și groase!
 3. O pomadă bună de sprâncene este ușor de folosit, chiar și pentru novice. Dacă este de calitate superioară, o puteți aplica în straturi și contrui acoperire, iar dacă este necesar, puteți peria excesul de produs cu o periuță.
 4. Adaugă definiție aspectului deoarece sprâncenele dau tonul întregii fețe, îmbunătățindu-i trăsăturile și adăugând profunzime privirii.
 5. Pomada de sprâncene este eficientă și durabilă. Cea mai bună pomadă de sprâncene asigură câteva luni de sprâncene frumoase și machiaj fabulos, rezistent care nu necesită retușări pe tot parcursul zilei.

TOP 4 cele mai bune pomezi de sprâncene – CLASAMENT

Care este cea mai bună pomadă de sprâncene? Nu trebuie să vă mai întrebați deoarece am găsit-o noi pentru dumneavoastră! Am ales-o după zile de testare a zeci de diferite pomezi. Le-am supus multor teste: durabilitate, formulă, consistență, nuanțe disponibile, cantitate, preț și recenzii. Știți care este cea mai recomandată și perfectă pomadă de sprâncene? Decoperiți acum!

1. O SENZAȚIE! Pomadă de sprâncene – Nanobrow Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Această pomadă de sprâncene nu are, în principiu, concurență. Este imbatabilă și a trecut impecabil toate testele noastre. Cel mai important aspect este cum umple sprâncenele: efectele sunt minunate! Oferă sprâncene frumos definite și depinde doar de voi dacă preferați machiajul de zi delicat și subtil sau un aspect de seară mai accentuat. Nanobrow Eyebrow Pomade se asigură că puteți obține aspecte diferite de machiaj. Este versatil deoarece vă permite să vă definiți fără efort arcurile și să le oferiți forma visată, să umpleți golurile și să imitați firele de păr reale din zona sprâncenelor pentru a camufla zonele rare. Știm că îi veți adora formula excelentă: nu este nici prea lichidă, nici prea densă, astfel încât alunecă fără probleme la nivelul pielii. Chiar dacă nu aveți experiență în machiajul sprâncenelor, puteți deprinde aplicarea în cel mai scurt timp!

Mai multe informatii disponibile pe site: nanobrow.ro

Pomada Nanobrow prezintă:

 •  3 nuanțe frumoase și naturale, perfecte pentru orice tip de ten,
 • efecte durabile, calitate superioară și textură perfectă,
 • preț minunat,
 • cantitate mare și eficiență minunată,
 • recenzii excelente care confirmă că este cea mai recomandată pomadă,
 • efecte minunate de machiaj,
 • versatilitate și posibilitatea de a crea machiaje diferite de sprâncene!

2. Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow Pomade

Am fost uimite mult timp: pomada Kat Von D sau celebra pomadă Anastasia Beverly Hills? Am optat pentru Kat deoarece ne-a încântat cu formula sa neobișnuită de gel, motiv pentru care este deseori descrisă ca gel de sprâncene. De asemenea, am fost fermecate de nuanțele disponibile: este singura pomadă verde, galbenă sau roșie de pe piață și aveți o întreagă paletă de culori din care să alegeți! Pomada Kat Von D nu vă oferă doar un machiaj de sprâncene: nuanțele neobișnuite pot fi folosite ca tuș de ochi sau chiar în loc de creion de buze. Este minunată pentru a crea aspecte unice de machiaj, deci dacă visați la sprâncene burgundy care să se potrivească părului dumneavoastră roșcat, voila! Tocmai ați găsit cea mai bună pomadă de sprâncene! Marca Kat Von D este celebră în toată lumea pentru produsele sale de calitate superioară și din acest punct de vedere este o pomadă de sprâncene foarte recomandată. Singurul nostru regret este că produsul este atât de scump.

Pomada Kat Von D oferă:

 •  mai mult de o mulțime de nuanțe diferite, disponibile, inclusiv unele neobișnuite (albastru, bleomarin, verde, etc.),
 • consistență neobișnuită, ușor similară unui gel,
 • aplicare facilă,
 • surprinde prin efectele sale durabile,
 • costisitoare.

3. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

O pomadă recunoscută, foarte populară și deseori recomandată de sprâncene, deși multe persoane cred că nu se încadrează, din nefericire, în buget. Totuși, merită un loc pe lista alegerilor noastre de top deoarece este una dintre primele pomezi de pe piața produselor de frumusețe cu durabilitate atât de excepțională, formulă și nuanțe minunate. Chiar și în prezent, poate fi găsită în trusa de machiaj a multor artiști de machiaj. Vă permite să creați o acoperire minunată și aspecte accentuate de machiaj. Este perfectă pentru machiajul de seară pentru o seară în oraș. Este disponibilă într-o gamă vastă de 11 nuanțe pe care le veți adora, în timp ce altele pot provoca un pic de confuzie în a alege cea mai bună nuanță deoarece toate sunt destul de similare.

Pomada de sprâncene Anastasia Beverly Hills prezintă:

 • durabilitate excepțională,
 • pigmentație puternică,
 • formulă minunată,
 • 11 nuanțe dintre care puteți alege,
 • preț ridicat.

4. Benefit Cosmetics POWmade

Marca Benefit este bine cunoscută pentru produsele sale de machiaj al sprâncenelor. Această pastă moale este comercializată într-un recipient retro, tipic mărcii Benfit. Este cea mai bună pomadă de sprâncene însă? Cu siguranță, merită inclusă în clasificarea noastră deoarece umple decent sprâncenele, oferă efecte de lungă durată și este disponibilă în nuanțe interesante și intense. Există disponibile opt nuanțe, majoritatea dintre acestea fiind destul de întunecate cu diferite tente. Merită să vedem nuanțele în realitate înainte de a le cumpăra. Producătorul asigură o durabilitate de 36 de ore, deși nu suntem sigure dacă veți dori să reziste atât de mult fără a vă îndepărta machiajul. Prețul este ridicat, ceea ce, cu siguranță, este un dezavantaj.

Benefit Cosmetics POWmade prezintă:

 • 8 nuanțe diferite,
 • formulă extrem de durabilă,
 • rezistentă la apă,
 • borcanul prezintă o margine specială pentru tapotarea pensulei care evită risipirea produsului.