Ce conține cel mai bun ser facial? Vitamina C, bineînțeles!

Pielea dumneavoastră strigă după ajutor? Are un aspect pământiu și tern? Ați observat deja apariția primelor linii faciale? Nu ignorați aceste probleme! Optați pentru un ser facial cu vitamina C – un produs de îmbunătățire a pielii foarte concentrat. Vă va ajuta cu o singură condiție: alegeți cea mai bună formulă și obțineți un ten sănătos și plin de tinerețe!

Rețeta pentru o piele permanent tânără și impecabilă este ușoară. Un produs bogat în substanțe nutritive esențiale este secretul. Vitamina C (acidul ascorbic) este una dintre substanțele esențiale cu efect inestimabil antioxidant și anti-îmbătrânire. Aplicarea produselor pe bază de vitamina C îmbunătățește vizibil pielea și vă permite să vă mențineți aspectul tânăr pentru mai mult timp. Ce este bine de știut despre aplicările și beneficiile acidului ascorbic?

Vitamina C: Beneficii asupra pielii

În prezent, vitamina C este mai frecventă în produsele de înfrumusețare decât în suplimentele de stimulare a imunității. Nu mai este doar un remediu pentru răceli. Beneficiile sale de înfrumusețare sunt apreciate din ce în ce mai mult. Vitamina C este un agent minunat de îmbunătățire a condiției pielii care:

  • îmbunătățește densitatea și elasticitatea pielii.
  • face petele pigmentare mai puțin vizibile, oferind pielii o nuanță uniformă.
  • are efect anti-îmbătrânire și reduce liniile fine,
  • minimalizează inflamațiile și protejează pielea.
  • tratează pielea acneică și pielea cuperozică.
  • redă strălucirea sănătoasă și revitalizează pielea. 

Produse de îngrijire a pielii cu vitamina C

Suplimentele cu vitamina C nu sunt sificiente pentru a oferi pielii beneficii vizibile. Produsele de îngrijire a pielii cu acid ascorbic oferă cele mai bune rezultate. Dacă le aplicați zilnic, oferiți pielii ingrediente esențiale de reparare, revitalizare și întinerire. Există o gamă vastă de produse, încă serul facial bogat în vitamina C este cel mai bun – formula conține cea mai mare concentrație de ingrediente și cea mai mare cantitate de acid ascorbic puternic, oferindu-ne beneficii minunate.

Din păcate, vitamina C pură nu este suficient de stabilă. Este solubilă în apă, însă reacționează la factorii externi. Pentru ca vitamina să-și mențină proprietățile și să pătrundă la nivelul dermei, sunt folosite derivate stabilizate – vitamina C solubilă în grăsime, de exemplu acidul ascorbic etil

Ce ser facial pe bază de vitamina C să alegem?

Iată produsele pe care trebuie să le cunoașteți dacă doriți să încorporați vitamina C în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Cosmetice care conțin cele mai bune forme de acid ascorbic și care au obținut cele mai bune evaluări. Ce ser cu vitamina C veți alege? Descoperiți alegerile de top ale utilizatoarelor!

Nr. 1 Ser facial cu vitamina C
Nanoil Vitamin C Face Serum (50ml/1.69oz)

cel mai bun ser facial Nanoil

Fără îndoială, acesta este cel mai bun ser cu vitamina C și îl puteți cumpăra online la un preț accesibil. Are o dimensiune ceva mai mare decât majoritatea serurilor, iar formula este, într-adevăr, ușoară. Nanoil Vitamin C Face Serum are o consistență lichidă și se absoarbe imediat ce este aplicat – serul acționează în interiorul pielii și poate fi aplicat atât dimineața, cât și seara. Conține cea mai stabilă formă de vitmina C, care oferă rezultate mai bune datorită extractului de rădăcină de Punarnava – un antioxidant extrem de puternic infuzat în formulă. Acest produs vegan, natural poate fi aplicat la nivelul oricărui tip de piele, însă este un best-seller printre utilizatoarele care doresc să elimine primele riduri, petele întunecate și aspectul tern al pielii.

Nanoil Vitamin C Face Serum – dacă este folosit cu regularitate, iluminează petele pigmentare, oferă strălucire pielii, reduce petele acneice, întărește capilarele care se rup cu ușurință, netezește ridurile, uniformizează nuanța pielii și oferă un aspect mult mai tânăr tenului. Datorită concentrației ridicate de vitamina C, serul, de asemenea, protejează împotriva luminii soarelui și radicalilor liberi, astfel încât, previne apariția prematură a ridurilor și petelor cauzate de vârstă.

Nr. 2 Ser facial cu vitamina C
Sesderma C-VIT Liposomal Serum (30 ml/1oz)

Similar produsului nr. 1, Sesderma C-VIT Serum este, de asemenea, un best-seller. Acest ser facial lipozomal are la bază o formă stabilă de vitamina C în nanozomi care permit ingredientului să ajungă la nivelul dermei, oferind cele mai bune rezultate. Această formulă ca de gel, ceva mai densă, are nevoie de mai mult timp pentru a pătrunde în piele decât alegerea de top din clasamentul nostru. În plus, este foarte probabil să lase o senzație uleioasă la nivelul tenului. Cu toate acestea, poate fi utilizată atât dimineața, cât și seara pentru a intensifica îngrijirea zilnică a pielii.

Să analizăm ingredientele. În afara substanței principale, Sesderma Liposomal Serum include extract de ginkgo și dud și, de asemenea, acid hialuronic. Selecția de componente hrănește eficient, revitalizează și protejează pielea, de ex. împotriva oxidării. Din păcate, formula este încărcată de substanțe și, cu siguranță, ar fi un ser mai bun fără unele dintre acestea.

Nr. 3 Ser facial cu vitamina C
Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence (30 ml/1oz)

Al treilea loc este ocupar de produsul Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence. Produsul este comercializat într-un recipient portocaliu intens care atrage atenția și care conține serul-ulei de îngrijire a pielii bogat în ulei de ricin. Formula îgrijește pielea, dar se poate dovedi a fi prea densă, de ex. pentru tenul gras. Componentele principale includ mure sălbatice artice (una dintre cele mai bogate surse de vitamina C), acid hialuronic și apă de izvor artică. Desigur, această formulă naturală, netestată pe animale, conține mai multe substanțe. Totuși, trebuie reținut că Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence nu este cel mai eficient produs bogat în vitamina C. Poate fi aplicat la nivelul oricărui tip de piele, iluminând, revitalizând și prevenind îmbătrânirea prematură a pielii mature, însă nu reușește să elimine imperfecțiunile vizibile precum ridurile și petele pigmentare, ceea ce pare incorect, luând în considerare prețul ridicat.

Nr. 4 Ser facial cu vitamina C 
Mario Badescu Skin Care Vitamin C Serum (29 ml/1oz)

Unul dintre cele mai costisitoare seruri faciale cu vitamina C din acestă scurtă prezentare are o dimensiune destul de neobișnuită. Producătorii susțin că acest ser hidratant este conceput pentru orice tip de piele și are la bază trei ingrediente: Vitamina C, Colagen și Hialuronat de sodiu. Aceste ingrediente se completează reciproc, creând un ser care oferă strălucire, uniformizează nuanța tenului și reduce semnele de îmbătrânire la nivelul tenului. Acesta este un produs bun în cazul tenului tern, pământiu și lipsit de viață. Totuși, nu are un efect puternic anti-îmbătrânire precum produsele anterioare. 

Nr. 5 Ser facial cu vitamina C
Fresh Vitamin Nectar Glow Juice Face Serum (15 ml/0.5oz)

Un tratament pentru adeptele îngrijirii pielii pe bază de vitamine: Fresh Vitamin Nectar Glow Juice Face Serum. Duetul de vitamina C și E joacă un rol esențial în formulă – datorită acestora, fiecare picătură de ser este ca o bombă de vitamine pentru piele. Un aspect interesant este că producătorii s-au inspirat din sucul proaspăt stors – foarte concentrat și nutritiv. Formula include următoarele ingrediente: vitamina C, vitamina E, beta-caroten, ulei de cocos, extracte de fructe și minerale. Lista de ingrediente este foarte lungă, iar formula conține microbule care furnizează ingredientele la nivelul dermei. Toate acestea vizează iluminarea, hrănirea și netezirea pielii după o singură aplicare și menținerea efectului de-a lungul zilei. Păcat că acest efect drăguț costă atât de mult.

Nr. 6 Ser facial cu vitamina C
Kylie Skin by Kylie Jenner Vitamin C Serum (20 ml/0.68oz)

Se pare că până și Kylie Jenner a conceput un ser facial pe bază de vitamina C. Deși nu arată deloc ca celelalte seruri (este prezentat într-un flacon roz cu un capac mare), conține ingrediente similare și are la bază o formă stabilă de vitamina C, care oferă serului Kylie Skin proprietăți de iluminare a petelor pigmentare și de uniformizare a nuanței tenului.

Formula este îmbogățită cu glicerină, ulei de șofran și extract de camellia. Aceste substanțe suplimentare ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, redând echilibrul și protejând pielea împotriva stresului oxidativ (bine cunoscut ca una dintre cauzele principale ale îmbătrânirii premature). Kylie Skin Vitamin C Serum poate fi aplicat atât dimineața, cât și seara, și este unul dintre cele mai bune seruri de combatere a oxidării, însă este și unul dintre cele mai costisitoare.

Nr. 7 Ser facial cu vitamina C
Paese Serum Vitamin C 10% (15 ml/0.5oz)

Ultimul produs, de calitate medie, este un ser pe bază de vitamine lansat de Paese. Așa cum sugerează denumirea, produsul are la bază 100% acid ascorbic. Vitamina este amestecată cu uleiuri, inclusiv uleiul de smochine Barbary, uleiul de trandafir sălbatic, uleiul de baobab, uleiul de semințe de struguri și uleiul de semințe de Limnanthes alba. Chiar dacă formula conține atât de multe ingrediente, serul acționează bine la nivelul oricărui tip de ten.

Ce efect oferă aplicarea regulată a serului Paese? Strălucire, elasticitate, ten mai luminos și linii faciale mai puțin vizibile. Din păcate, pentru a obține aceste rezultate, aveți nevoie de un tratament de durată – recipientul mic nu facilitează deloc acest obiectiv.