Chocolate Bronzer este noutatea mea favorită!

Chiar dacă încă avem de vară, încă pot simți deja toamna în oasele mele. Nu știu despre tine, dar mă simt instantaneu cum ar fi ciocolata neagră, atunci când mă gândesc la ploaie și vreme răcoroasă. Vorbind despre fiecare, ghici ce am fost în stare să iau vara de la Sephora. L-am văzut la preț redus și m-am gândit că este un instrument perfect, care poate menține, dacă este necesar de „fals” meu look soare sarut.

Bourjois ‘Délice de Poudre’ arata ca un baton de ciocolată și miroase a ciocolata. Este disponibil în două nuanțe: măsline tonuri pentru nuanțe mai profunde ale pielii si lumina, perfect palidă tip de piele. Am cumpărat nuanta mai inchisa ca m-am gândit că ar fi perfect pentru conturare. Trebuie să spun că acesta este unul dintre cele mai bune bronzers am avut. De multă vreme am fost fidelă Nars Laguna, dar Chocolate Bronzer pare a fi la fel de bun.

Chocolate Bronzer11
Am descoperit că nu am nevoie de o mulțime de produs pentru a obține un bronz, strălucire natural. Este minunat să contureze pomeții și maxilarului. Este mat, dar la inspecție mai atentă, putem observa pete mici de aur, care mai strălucitoare întreaga față, fără a fi observat.

Bronzantul vine într-un carton compact, magnetic. În interior vom găsi un produs într-o formă de un baton de ciocolată. Cu toate ambalajele și întreaga idee în jurul bronzantul este mare, eu sunt lipsesc o oglindă mică și o perie pentru UPS-uri tactile mici, ici și colo. De asemenea, am observat că este mai ușor de a transforma portocaliu atunci când am aplicat prea mult de produs.

În general, eu sunt fericită cu achizitia mea. Este ieftin și poate concura cu ușurință cu cele mai scumpe branduri. Daca iti place mirosul de ciocolata vei fi multumită de Délice de Poudre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *