Cum să-ți faci machiajul de seară?

Machiajul de seară ar trebui să fie clasic, elegant si sexy in acelasi timp. Aspect care este perfect pentru astfel de ocazii, cum ar fi nunți, baluri sau petreceri largi în Soho. Urmați câteva trucuri simple și să fie personale make-up artist.

Inainte de a ajunge la arta machiajului, trebuie să știți câteva reguli de bază. Este foarte important să se pregătiți pielea mai întâi. Hidrateaz-o cu crema de lumină sau o loțiune și așteptați până când aceasta este complet absorbită. Pe partea de sus a acesteia, puteți utiliza, de asemenea, un premier de față care este obligată să păstreze make-up în loc pentru toată ziua. Look-ul de seară este mai îndrăzneț și mai puternic decât make-up pe care le pot purta pentru birou. In plus, mai mult stabilirea de pulbere și ochi mai puternice vor arăta măgulitoare în lumină artificială puternică. În funcție de ocazie, poti purta gene false sau un pic de sclipici pe obraji. În cele din urmă, forma feței cu bronzantul și un fard de obraz. Nu uita despre buzele tale. Dacă ați accent ochii, buzele ar trebui să rămână nud. Dacă nu purtați ochi grele de make-up, face capelinului tău vibrant și suculent.

MakeUpNight0

Este importanta ordinea? Da. Hidratant și fundația merge mai întâi. Apoi Concealer imperfecțiuni ale pielii, și setați totul cu pulbere presat. Apoi, este timpul pentru un fard de obraz, bronzant, și highlighter.

Cel mai bun machiaj pentru ochi de seară este acela de smoky-eye. Cea mai ușoară umbră se aplică în mijlocul pleoapei superioare. Folosi culoarea mai închisă în cutelor ochiului. Apoi trageți linia neagră doar pe linia genelor pentru a adăuga o anumită adâncime ochii. rimel și fals întuneric gene va duce la aspectul.

Buzele trebuie să fie întotdeauna hidratate cu balsam de buze înainte de a pune orice fel de ruj pe. În acest fel vă asigurați-vă că, rujul nu se va usca și că culoarea va dura mai mult. Se adaugă un pic de luciu pe partea de mijloc a buzelor, pentru a le face să apară mai mari.

Aveți posibilitatea să utilizați spray-uri speciale de ajustare care vor persista pentru toată noaptea, dacă este necesar. Este indicat mai ales în cazul în care vremea este caldă și umedă și atunci când ești mai susceptibil de a transpira.

Machiajul tău este gata. Distracție plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *