Mai întâi de toate- tinerețea! Seriile de cosmetice Dermika, Biogeniq

Este posibil să te păstrezi tânără și frumoasă timp de mult timp? Cu siguranță, acest lucru este o sarcina destul de grea. Formele de cremă Biogeniq de la brand-ul Dermika au de gând să vă permită să apărați procesul de îmbătrânire al pielii. Doar dați-i o șansă.

Dermika-Biogeniq2

Colecția Biogeniq cuprinde opt produse cosmetice. Acestea sunt destinate în principal de îngrijire a pielii pentru persoanele de la vârste cuprinse între 35 60 de ani. Obiectivul principal al produselor este de a combate ridurile și pielea feței netedă. Ce este mai mult, cosmetice Dermika hidrateze, să consolideze, fermă și hrăni pielea feței. Produsele din seria Biogeniq cuprind: o crema de tineret de conservare cu SPF 15, o hidratare și întărire zi și smântână aproape, o hrănitoare, riduri reducătoare de zi și noapte smântână, o cremă de netezire, o crema de fermitate anti-rid, o crema-masca reducerea primelor semne ale îmbătrânirii, o consolidare esență anti-rid și o reducere a ridurilor din jurul ochilor crema-masca.

dermika_biogeniq

Colecția Biogeniq de la Dermika este plină de ingrediente inovatoare, și anume: ectoine, alge, ulei de argan și extracte din plante. Componenta mai întâi enumerate, ectoina, este un acid de origini organice prezente în bacterii. Această substanță îmbunătățește aspectul pielii, întârzieri procesele de îmbătrânire, protejează pielea împotriva radiațiilor UV, combate cu pielea obtinerea lăsător și de la pierderea generală a fermitatii. Având în vedere aceasta, ectione este capabil de a întineri pielea feței. Când vine vorba de al doilea ingredient, alge marine contribuie la producerea de colagen și elastină și, în același timp, făcându-l ferm și neted. ulei de argan, la rândul său, este sursa de vitamina A și E, care sunt în măsură să hidrata, hrani si regenera epiderma. Extractele de plante provin de la, printre altele, cactus, iarba kunai, Cistus și ginseng. Acest lucru elemente ajuta la restabilirea moisturization și nivelul de firmă, locul de muncă anti-inflamator și regenerare.

Cosmeticele Dermika Biogeniq sunt închise în recipiente mici, albe și borcane verzi cum ar fi. Capacitatea acestora este egală cu 50 ml, în timp ce capacitatea tubului cremă-mască este egală cu 15 ml. Produsul trebuie să fie aplicat pe pielea uscată și curățată. Se sugerează pat cosmetice în ten cu ajutorul degetelor. Acest mod de aplicare prevede, de asemenea, un fel de masaj pentru pielea noastră se confruntă cu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *