Stil păr ombre – pas cu pas

In zilele noastre, stilul ombre este aplicat pe orice suprafață posibilă și textura incepand cu haine si unghiile, și se termină la păr. Nucleul acestei tehnici de colorare prevede fie evidențierea sau nuanțarea culoarea specifică. Practic, ombre poate fi realizată la cosmeticieni (cuie,) la (păr,) de frizer sau la baie. Cum de a organiza lucrurile și ceea ce este necesar pentru a crea stilul Ombre pe păr de unul singur?

post4-content1

Stil de păr ombre – vopsele de păr și accesorii

Înainte de a începe nuanțarea părului, se spală scalpul și așteptați până parul devine uscat. Încercați să nu utilizați ceva uscător, deoarece aceasta poate duce la slăbirea structurii parului si cauzeaza pierderea parului si uscarea generală. În continuare, periază părul bine. La comandă, pentru vopsirea părului în stilul Ombre, veți avea nevoie de: păr mare, folie de aluminiu, un pieptene pentru separarea cu baleiaj, o perie plată pentru aplicarea vopselei de păr, un înălbitor de păr și, evident, coloranti cu culorile tale preferate. Amintiți-vă, pentru fiecare dintre culorile de colorare alese trebuie să alegeți o pereche de un ton mai luminos. În caz contrar, nu veți realiza efectul pe care doriți să scoată. te superi, doar capetele de păr sunt părțile păr foarte, care vor fi nuanțate.

Stil de păr ombre – pas cu pas

Cu ajutorul unui pieptene cu dinti fini, împărțiți o mică dungă de păr. În conformitate cu dungă separat, așezați o folie de aluminiu și se adaugă frotiul înălbitor. În continuare, înfășurați cu baleiaj cu o folie și după 15 minute, veți primi capetele de păr evidențiate. Acum, timpul pentru a aplica un fir de păr coloranți de două umbre. Trebuie amintit, în mod natural, puteți aplica mai mult decât doar două culori de vopsele de par, cu toate acestea, numărul mai mare de coloranți aplicate, cu atât mai puțin vizibile tranziția culorilor va fi. Se aplica umbra mai strălucitoare în primul rând, și să fie atent să nu meargă mai departe decât linia creată de înălbitor. Urmați aceeași procedură în timp ce aplicarea nuante mai inchise de vopsele de păr și dungă de păr. Imediat după ce aplicarea a doua colorare a părului, înfășurați partea de păr în folie imediat. După cum 15 minute trec, se spală vopseaua de păr în detaliu.

sad

Stil de păr ombre – îngrijire

Evidentierea și vopsirea părului în mod semnificativ păr pot cauza daune. Dungile de păr devin uscate, sunt lipsite de stralucire, parul incepe sa cada iar terminațiile se transformă semnificativ. Din fericire, astfel de efecte nedorite pot fi contracarate. Este suficient să utilizeze în mod sistematic diverse produse cosmetice de hidratare, cum ar fi uleiuri sau măști de păr. Astfel de produse de îngrijire ar trebui să constea din cheratină, ulei de argan sau de vitamina E, pentru a numi doar câteva ingrediente ingrediente de bază, hidratare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *