Bourjois Little Round Pot – Cel mai Bun Blush dintotdeauna!

Știți că în urmă cu câteva luni, am fost într-o vânătoare pentru blush-ul perfect. Eu fac de obicei machiajul devreme în dimineața și eu nu prea am timp pentru a face orice retușări in timpul zilei, până când ajung acasă. A fost important pentru mine să am un produs care să fie de lungă durată și contrar multor farduri de obraz, să nu mă mai facă să arăt obosită la sfârșitul zilei. Mulți dintre voi ați recomandat Blush-ul Bourjois Round Pot ca fiind soluția perfectă. Am fost destul de sceptică, dar toate grijile mele au dispărut cu momentul în care am făcut niște eșantioane la colțul Bourjois din Sephora local. Am ales nuanța Rose de Chihlimbar, deoarece completează pielea mea atât de bine.

Bourjois (1)
Blush-ul vine într-un compact dragut, roz, robust care clicuri închis. Este un produs copt, care conține o cantitate decentă de pigmenți. Ar trebui să se oprească aici și să menționez că atunci când am fost alegerea mea blusher am, de asemenea, am încercat diferite nuanțe și am observat că unele dintre ele au avut câștig de culoare foarte slabă. Nu am aceasta problema cu mea umbra Rose Chihlimbar si doar un singur strat este suficient pentru a-mi da acea stralucire sanatoasa. Pot spune cu sinceritate, că durează toată ziua și am obține mai multe complimente despre ea chiar și atunci când sunt într-o casă tub. Este aproape imposibil să se termine blusher. Am fost folosindu-l timp de 5 săptămâni și nu există nici un semn de utilizarea acestuia. Eu nu ar bin nici o Bourjois Blush, chiar dacă ar fi fost în vârstă de 2 ani. Am auzit însă că, în ciuda faptului că durează mult timp, ea, de asemenea, se usuca destul de repede.

Bourjois 2
Trebuie să recunosc că îmi place ca blush-ul să fie un produs de farmacie, ceea ce îl face mult mai accesibil. Am auzit că Bourjois deține Channel și blush-ul celor două sunt aceleași, în afară de preț evident. Îmi place că produsul este mic și are o perie confortabilă. Am fost uimită de cât de bine blush-ul se topește în piele lăsând-o strălucitoare, subtilă, sănătoasă și naturală. Ea dă un finisaj neted. Blush-urile sunt în mod normal, fără parfum, dar Little Round Pot miroase ca trandafirii cu condimente exotice. Este subtil și foarte plăcut.
Dacă sunteți în căutarea unei străluciri sănătoase, obține Little Round Pot și pot să garantez că îl vei iubi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *