CLASAMENTUL produselor de protecție termică a părului. Descoperiți top produse AICI!

Ce este protecția termică? Este doar un alt termen pentru protecția împotriva căldurii. Și protejarea părului împotriva temperaturilor ridicare este vitală, deoarece căldura generată de uscătorul sau placa de păr este una dintre cauzele principale ale părului fragil și tern. De aceea, introducerea unui produs de protecție termică în ritualul zilnic de îngrijire a părului este esențială pentru cele care doresc o podoabă capilară puternică și frumoasă. Vă întrebați ce produs oferă cele mai bune rezultate? Veți afla răspunsul într-un moment. Verificați clasamentul nostru – mai jos, veți putea găsi prezentarea celor mai bine vândute și cotate produse de protecție termică a părului.

CLASAMENTUL produselor de protecție termică a părului

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

intră pe site-ul oficial – nanoil.ro

Numărul #1, câștigătorul de necontestat printre toate produsele de protecție termică a părului. Spray-ul Nanoil conține tot ce aveți nevoie pentru a vă proteja pe deplin părul, pentru a-l îngriji, hrăni și pentru a-i îmbunătăți aspectul. Îmbogățit cu molecule prețioase de mătase, Nanoil Heat Protectant Spray intensifică strălucirea, promovează netezimea și protejează părul împotriva deteriorării termice cauzare de temperaturi de până la 220°C/440°F. Un alt ingredient – vitamina E- are rolul de a mări rezistența părului la factori agresivi zilnici. Aceasta, de asemenea, reține umiditatea în interiorul părului pentru un efect durabil de hidratare. Nu în ultimul rând, această formulă ușoară este potrivită pentru toate tipurile de păr, prin urmare, îl puteți aplica fără a compromite volumul părului.

KEVIN MURPHY EVER SMOOTH

Produsul de protecție termică Ever Smooth costă destul de mult, dar s-a dovedit că oferă efectele promise. Kevin Murphy este deseori alegerea stiliștilor profesioniști de păr datorită formulei ușoare care abundă în ingrediente bine selectate: chiparos alb, chiparos albastru și lămâie aspen. Utilizatoarele obișnuite îl aleg pentru a-și îmbogăți rutina zilnică de înfrumusețare cu un element de lux tipic saloanelor de păr de top. Nu se poate nega, Ever Smooth este un produs eficient de protecție a părului deoarece poate preveni electrizarea și adăuga o textură netedă părului. În plus, facilitează stilizarea și perierea.

SISLEY LA CREME 230, RESTORATIVE & THERMO-PROTECTIVE ACTION

Aceasta este o cremă avansată de protecție termică, definită prin formula sa densă și grea, potrivită în special pentru părul deteriorat, fragil și lipsit de viață. Sisley La Creme 230 acționează ca un lichid, învăluind părul într-o barieră de protecție, îngreunându-l ușor pentru a elimina problema electrizării și efectului static. Aceeași barieră protejează și împotriva temperaturilor extreme (230°C/450°F). Aceast produs lasă părul mai neted, oferindu-i un aspect mai sănătos, mai voluminos și mai des. În ciuda faptului să este costisitor, utilizatoarele apreciază acest produs pentru acțiunea sa de reparare și protecție. 

ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

Acest spray de protecție termică lansat de cea mai cunoscută marcă din lume, Alterna, oferă o protecție puternică împotriva acțiunii nocive a instrumentelor de stilizare termică. Interesant de știut este că produsul nu este doar un spray de protecție, ci acționează și ca un balsam de hrănire în profunzime a părului, mărind rezistența împotriva deteriorării mecanice și actorilor agresivi, externi. Formula Caviar Leave-In Heat Protection Spray conține vitaminele A și C antioxidante care protejează părul împotriva tuturor tipurilor de deteriorare. Biotina, vitaminele B6 și B12 promovează un păr mai puternic și mai strălucitor.

DAVINES MELU HAIR SHIELD

Produsul de protecție termică de la Davines nu este un cosmetic economic, însă este recunoscut ca un produs prestigios datorită ingredientelor unice din care este alcătuit. Aceste substanțe atipice îngrijesc părul, intensificându-i strălucirea și rezistența. Oferind efecte similare cheratinei, extractul de semințe de linte Villalba redă hidratarea și elasticitatea părului. Melu Hair Shield protejează părul împotriva temperaturilor ridicate, generate de instrumentele de stilizare termică și de soare. Este perfect pentru părul uscat și deteriorat.

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY 

Ultra ușor și plăcut de folosit, spray-ul de protecție de la Balmain este un alt produs bine cotat de utilizatori. Formează un strat de protecție în jurul părului, izolându-l împotriva temperaturilor de până la 220°C/440°F. Un alt aspect demn de menționat este că Thermal Protection Spray de la Balmain oferă rezistență coafurii și creează un efect final strălucitor. Acest produs vă ajută să controlați eficient electrizarea și nivelul de hidratare.

MOROCCANOIL PROTECT & PREVENT SPRAY

Spray-ul Moroccanoil Protect & Prevent a fost conceput pentru părul obosit și procesat excesiv, deteriorat din cauza tratamentelor de vopsire și oxigenare. Formula bogată în ulei protejează părul împotriva deteriorării termice și mecanice. De asemenea, nu permite evaporarea apei din interiorul părului, controlând nivelul de umiditate. Uleiul de argan și provitamina B5 lasă părul mai catifelat și mai elastic. Aceleași ingrediente protejează părul împotriva factorilor externi, inclusiv poluarea urbană.

KERASTASE CHRONOLOGISTE THERMIQUE REGENERANT

Aceasta este o altă formulă unică, destul de densă și cremoasă, care acționează cel mai bune la nivelul părului uscat (observație: poate fi prea dens pentru părul fin, cu porozitate redusă). Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant creează un strat care previne electrizarea și oferă rapid finețe părului. Amestecul de celule stem de floare-de-colț și ghimbir protejează părul și îi oferă rezistență împotriva deteriorării, minimalizând riscul de deshidratare și slăbire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *