Care este cel mai recomandat creion de sprâncene? ALEGERILE NOASTRE DE TOP

Vă este dificil să găsiți cel mai bun creion de sprâncene? Care este cel mai recomandat? Merită să verificați clasamentul de mai jos pentru a incepe să investiți într-un creion de cea mai bună calitate cu performanță și efecte durabile. Cel mai bun creion de sprâncene este pe piață și așteaptă să devină al vostru!

Ce fel de efecte oferă machiajul cu creionul de sprâncene?

+ multifuncțional

+ puteți crea întregul machiaj de sprâncene cu ajutorul său

+ trasează fire de păr suplimentare

+ creează forma corectă de sprâncene

+ incredibil de precis și convenabil

+ mic, ușor, încape în poșetă

Cele mai recomandate creioane de sprâncene. ALEGERILE NOASTRE DE TOP

1. Nanobrow Eyebrow Pencil – cel mai bun creion de sprâncene

Un creion de sprâncene de vis! Culori fantastice, consistență delicată, alunecă fără probleme la nivelul pielii, oferind un machiaj fenomenal și precis. Este un produs frecvent ales, lăudat de cumpărătoarele obișnuite, dar și de artiștii profesioniști de machiaj. Oferă patru culori minunate, rafinate. Nuanțele neutre vor atrage persoanele cu subtonuri reci și calde de piele. Vârful său ultra-fin vă transformă într-o expertă în trasarea firelor de păr minuscule și în camuflarea zonelor rare. Creionul este retractabil, astfel încât nu va fi necesar să-l ascuțiți. Formula este foarte eficientă, dar prețul? Minunat! Nu avem de ce să ne plângem, așa că declarăm cu certitudine: Nanobrow Eyebrow Pencil este cel mai bun creion de sprâncene!

Website-ul oficial: www.nanobrow.ro

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Nu este cea mai bine cotată propunere din clasamentul nostru, dar este… aproape perfectă! Cum ar putea fi altfel când este unul dintre primele creioane lansate, echipat cu o pensulă, creat de celebra Anastasia Soare, un producător bine-cunoscut de cosmetice. Acest creion de sprâncene este recomandat de stiliștii profesioniști de sprâncene: aceștia îl apreciază varietatea de douăsprezece nuanțe. Produsul lansat de ”regina sprâncenelor” oferă un machiaj rapid și frumos. Vă va uimi prin pigmentație, delicatețea incredibilă și rezultatele durabile. Machiajul de sprâncene efectuat cu Brow Wiz este, cu siguranță, foarte precis și profesional. Păcat că este atât de costisitor.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Fenty Beauty este mândria și bucuria Rihannei. Produele sale merită un loc de frunte în clasamentul nostru deoarece sunt, cu siguranță, de cea mai bună calitate. Creionul Ultra Fine Brow Pencil & Styler este bine-cunoscut și frecvent recomandat deoarece este lansat de o vedetă a muzicii. Totuși, există mai multe aspecte importante de luat în considerare decât popularitatea sa. Poate că este cel mai bun creion de sprâncene din clasamentul nostru (prețul său îl descalifică), dar totuși oferă numeroase beneficii, precum varietatea extinsă de culori (în total, sunt disponibile paisprezece nuanțe) și formula este rezistentă la apă și durabilă. Este echipat cu o pensulă neobișnuită: nu are nimic de-a face cu o periuță. Forma sa ar trebui să faciliteze estomparea produsului. Dar chiar este mai bun și revoluționar? Este o chestiune de preferințe individuale.

4. CLINIQUE Quickliner For Brows

Acesta este un creion de sprâncene bun care poate fi utilizat de persoanele cu piele foarte sensibilă și predispusă la iritații. Produsul vă permite să trasați linii super subțiri, în timp ce pigmenții săi vă ajută să creați un aspect frumos și intens. Nu este o alegere comună, ceea ce este păcat deoarece efectele sale sunt mai degrabă drăguțe. Formula plăcută menține un aspect impecabil de sprâncene și îl menține într-o condiție bună toată ziua. Ca și produsul precedent, nu trebuie ascuțit. 

5. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil

Benefit este un creion de sprâncene designer care a devenit viral pe social media. Produsele Benefit și-au câștigat reputația pentru calitatea destul de ridicată și rezultatele satisfăcătoare de machiaj. Acest creion de sprâncene a fost inclus în clasamentul nostre deoarece este foarte durabil și rezistent la apă. Producătorul susține că rezistă la nivelul pielii până la 36 de ore… Credem asta, chiar dacă nu am dori să evitați îndepărtarea machiajului atât de mult timp. Deoarece am menționat demachiajul – creionul este dificil de îndepărtat și va trebui să frecați viguros pielea. Un alt avantaj este gama largă de culori. Creionul este, în plus, foarte solid: nu trebuie să vă faceți griji că se va rupe. Deși nu este cel mai bun creion de sprâncene, merită un loc în clasamentul nostru.

6. Urban Decay Brow Blade

Urban Decay este o marcă faimoasă pentru fardurile sale de ochi minunate – paletele sale sunt binecunoscute în toată lumea. Și creionul de sprânecene este un succes? Chiar dacă este plasat aici pe ultimul loc, este, fără nicio îndoială, convenabil de utilizat: vârful foarte moale, un pic cremos este unic! Rețineți, totuși, că nu ar trebui să-l apăsați prea tare pe piele deoarece, din păcate, se rupe ușor. Creionul Urban Decay are o formulă rezistentă la apă, în timp ce vârful său este atât de subțire încât permite maximum de precizie. Prețul ar fi putut fi mai redus, cu atât mai mult cu cât plumbul nu este foarte lung… Un aspect interesant este că acest creion este echipat cu o pensulă, nu cu o periuță. Va fi suficientă pentru a estompa bine liniile? O altă chestiune ce ține de preferințele individuale.