TOP 10: CLASAMENT GELURI DE SPRÂNCENE – ALEGEȚI-L PE CEL MAI BUN

Sprâncenele gelate au fost un succes în ultimele două sezoane. De mulți ani, focusul în machiaj a fost pe sprâncene frumos stilizate, modelate și precis accentuate. Dacă visați la acest aspect, ar trebui să alegeți un gel bun de stilizare a sprâncenelor: nu puteți face nimic fără acesta! Ce gel de sprâncene recomandați? – dacă sunteți una dintre numeroasele fane care tastează astfel de întrebări în motoarele lor de căutare, atunci tocmai ați găsit răspunsul. Verificați alegerile noastre de top și alegeți-l pe cel mai bun!

Gel de sprâncene: la ce rezultate vă puteți aștepta?

Ce efecte oferă un gel de sprâncene? Cum va arata machiajul vostru de sprâncene? Un gel bun de sprâncene vă lasă firele de păr fixate și sprâncenele periate și stilizate așa cum doriți. Machiajul vostru va rezista toată ziua! Cel mai bun gel de sprâncene vă va oferi întotdeauna un aspect de sprâncene laminate. Este un produs care fixează și perie firele de păr într-o direcție diferită decât cea în care cresc. De aceea este cel mai bun mod de a vă face machiajul de sprâncene dacă aveți fire de păr rebele și dezordonate, care stau în toate direcțiile! Este, de asemenea, o alternativă minunată la tratamentul de laminare a sprâncenelor – mulți clienți încearcă gelurile de sprâncene pentru a vedea mai întâi efectul înainte de a cheltui o mulțime de bani pe tratamente.

CLASAMAENT GELURI DE SPRÂNCENE – ALEGEȚI-L PE CEL MAI BUN

Cum este cel mai bun gel de sprâncene? Nu folosiți metoda încercare și eroare, vă vom economisi atât timpul, cât și banii! Aruncați o privire la lista de mai jos și descoperiți-vă preferatul pentru a vă bucura de o achiziție de succes!

nanobrow lamination gel

1. Nanobrow Lamination GelGel de sprâncene

Un efect de sprâncene laminate? Acest gel de sprâncene face totul posibil! Produsul asigură firele de păr perfect stilizate și fixate la care ați visat. Nu este demirare cî Nanobrow este un gel de de sprâncene foarte recomandat. Menține sub control sprâncenele și este disponibil ca gel nuanțator de sprâncene precum și ca versiune transparentă, potrivindu-se tuturor tipurilor de sprâncene. Voi decideți ce variantă va deveni preferata voastră! Fără îndoială, acesta este cel mai bun gel de sprâncene deoarece sculptează sprâncenele excelent și nu le supraîncarcă sau alipește. Nu are o formulă lipicioasă, siropoasă și periuța sa este o operă de artă – este ideală pentru perierea, separarea și sculptarea firelor de păr. Gelul Nanobrow este disponibil în trei culori care se potrivesc culorilor de piele cu subton cald sau rece. Un produs unic la un preț atât de favorabil! Poate fi achiziționat de pe www.nanobrow.ro.

Nanobrow Lamination Gel – recenzii

Recenziile sunt unanime: este cel mai bun gel de sprâncene la un preț accesibil și atractiv. Periuța produsului Nanobrow Lamination Gel este legendară – multe consumatoare recunosc că o folosesc chiar și după terminarea produsului deoarece perie și separă firele de păr atât de bine. Nanobrow este un gel de sprâncene recomandat. Suntem încântate că există pe piață produse atât de fenomenale!

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Un gel de sprâncene transparent eficient? Ar trebui să luați în considerare Givenchy Mister Brow Groom! Mister Brow Groom este un gel de sprâncene transparent care vă permite să vă stilizați impecabil sprâncenele, oferindu-le un aspect natural fără senzația de piele strânsă. Este un gel de sprâncene recomandat? Mulți artiști de machiaj, cu siguranță, îl plac. Ce bine era ca prețul să fi fost mai accesibil…

Givenchy Mister Brow Groom – recenzii

Formula sa care se usucă rapid, non-lipicioasă, cu siguranță, vă va atrage. Acest gel de sprâncene este apreciat pentru vitamina B5 cu proprități de îngrijire. Periuța bine modelată este ușor de folosit.

3. Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel

Râdem deseori că Anastasia Soare ar putea scrie o carte despre sprâncene – probabil că ar deveni imediat un bestseller. Este și gelul de sprâncene Dipbrow un succes? Cu siguranță, este un produs de lux cu efecte fantastice de machiaj. De asemenea, este frecvent recomandat: formula sa menține firele de păr sub control toată ziua. În plus, acest gel de sprâncene este compus din mușețel cu proprietăți de netezire și îngrijire a firelor de păr.

Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel – recenzii

Stiliștii profesioniști de sprâncene adoră acest produs de calitate superioară deoarece clientele lor sunt întotdeauna mulțumite de machiaj. Din păcate, gelul de sprâncene Anastasia BH este un pic cam costisitor, dar la ce vă puteți aștepta de la produse concepute de unica ”regină a sprâncenelor”?

4. Glossier BOY BROW

Similar produsului Anastasia BH, acest gel de sprâncene este iconic. A fost lansat în 2015 și a câștigat o popularitate imensă aproape peste noapte. Glossier’s Boy Brow este un gel de sprâncene foarte recomandat, menționat frecvent în revistele de frumusețe. Este apreciat pentru formula sa de îndesire și de fixarea. Îl puteți alege din patru culori, plus versiunea transparentă.

Glossier BOY BROW – recenzii

Numeroase cliente susțin că acesta este un gel de sprâncene foarte bun. Este lăudat pentru formula sa ușoară de îndesire care asigură sprâncene catifelate și pufoase. Perfect pentru fanele machiajului minimalistic.

5. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Benefit Gimme Brow este un gel de sprâncene recomandat și producătorul susține că intensifică volumul excelent de bine. Există opt culori dintre care puteți alege, iar nuanțele sunt naturale. Acest gel de sprâncene stilizează și definește sprâncenele, lăsându-le umplute și bine accentuate.

Benefit Cosmetics Gimme Brow – recenzii

Benefit Gimme Brow este un produs bine cunoscut, unul dintre cele mai populare geluri de sprâncene datorită performanței sale durabile. Artiștii profesioniști de machiaj îl recomandă celor cu sprâncene delicate, subțiri.

6. Kylie Cosmetics Kybrow Gel

Un gel popular de sprâncene lansat de faimoasa Kylie Jenner – un star american de reality show, model și celebritate. Gelul este disponibil doar într-o versiune transparentă. Formula transparentă se usucă rapid și, conform producătorului, nu lasă senzația de piele strânsă.

Kylie Cosmetics Kybrow Gel – recenzii

Acest gel de sprâncene este o alegere populară și este foarte recomandat. Este faimos datorită celebrității care l-a creat? Nu chiar! Multe femei susțin că gelul de sprâncene oferă putere extremă de fixare a sprâncenelor, lăsând firele de păr fixate pe tot parcursul zilei.

7. Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint

Un gel de sprâncene decent! Estée Lauder demonstrează că periuța clasică în combinație cu fibrele prezente în formulă este impresionantă! Este rezistent? Gelul de sprâncene Estée Lauder, cu siguranță, rezistă la nivelul sprâncenelor toată ziua. Combinația menționată mai sus de fibre speciale umple golurile și construiește volumul firelor de păr. 

Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint – recenzii

Este un gel de sprâncene frecvent recomandat datorită nuanțelor minunate neutre. Producătorul scrie despre o ”periuță special concepută”, chiar dacă știm foarte bine că nu este atât de unică pe cât susține. Cel mai bun gel de stilizare a sprâncenelor ar trebui să fie echipat cu o periuță spirală – opiniile multiple și comentariile online sunt dovada că este adevărat.

8. TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax

Gelul transparent de sprâncene a câștigat popularitate deoarece a fost lansat de o companie cosmetică respectată, cunoscuta Too Faces. Încă ne aducem aminte de iconicul rimel ”Better Than Sex”, însă întrebarea este: este gelul lor de sprâncene mai bun decât…? Cu siguranță, nu este mai bun decât majoritatea gelurilor menționate aici. Totuși, atrage atenția datorită aplicatorului unic, mai specific – celor trei aplicatoare. Puteți găsi aici o periuță, un pieptăn și o pensulă plată, mică. Foarte elegant!

TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax – recenzii

Este interesant datorită ambalajuli său, însă în ceea ce privește formula – nu este atât de grozav. Posesoarele sprâncenelor stufoase și dezordonate laudă mult gelul de sprâncene – cele trei aplicatoare diferite ajută la disciplinarea firelor de păr necooperante.

9. Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel

Acesta este un gel de sprâncene bun de calitate superioară. Periuța conică cu design clasic este adorată de numeroși artiști de machiaj. Stilizează și fixează destul de bine firele de păr. Acest gel de sprâncene, cu siguranță, oferă o performanță durabilă. Gelul său nuanțator de sprâncene este limitat în ceea ce privește culorile… doar două nuanțe. De aceea, majoritatea femeilor optează pentru versiunea transparentă a gelului de sprâncene Chanel Le Gel Sourcils. Prețul ar putea fi mai accesibil – plătim mai degrabă numele mărcii decât produsul în sine.

Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel – recenzii

Acest gel de sprâncene este apreciat pentru efectul de sprâncene cu aspect natural.

10. Revitalash Hi-Def Brow Gel

Marca Revitalash a intrat în industria frumuseții lansând un ser de gene destul de drăguț. În ceea ce privește sprâncenele, lucrurile nu stau atât de bine. Hi-Def Brow Gel, cu siguranță, vă va capta atenția cu designul său atipic, similar produsului Too Faced. Pieptănul + pensula + periuța este un set de instrumente de stilizare pentru arcuri incredibil de stufoase și dezordonate. Două nuanțe: șaten și șaten deschis reprezintă o gamă destul de redusă din care să alegem…

Revitalash Hi-Def Brow Gel – recenzii

Este un gel de sprâncene recomandat? Depinde de persoana pe care o întrebați. Cu siguranță vă va plăcea dacă sprâncenele voastre au nevoie de stilizare solidă.