Machiaj provocar, colecție provocatoare. Dr Irena Eris și ProVoke-ul ei

Primăvara-vara sezonului 2015, seria ProVoke de la Dr. Irena Eris. De data aceasta, seria de cosmetice cuprinde trei produse ale unei aplicatii multi-task. Aflați mai multe despre uz general cosmetice ProVoke.

Practic, produsele cosmetice ProVoke sunt produse în cutii elegante, albe, mici de închidere cu un clic. Caracteristica distinctivă a colecției este gama largă de aplicații, în ceea ce privește în mod egal pe fiecare dintre produsele. Pentru a demonstra, Marcatorul poate fi folosit ca fard de ochi, iar buzele noastre pot fi vopsite cu blusher. În general, produsele cosmetice urmează să fie pus pe pleoape noastre, obrajii si buzele cu o alcătuiesc perie, (din păcate, nici unul atașat) sau pur și simplu, cu vârful degetului. Care cosmetice, în special, sunt componente ale colecției ProVoke de la Dr. Irena Eris?

ProVokeTeaRose

Prima dintre ele este o pulbere pentru ochi și obraji. Acest lucru cosmetic este presat și aranjate într-o formă de rozetă. Fiecare dintre nuanțele pot fi folosite separat, aplicând ca umbra de ochi sau împreună ca pudra de obraz. Rozeta este compusa din trei culori: roz, portocaliu și ecru. Ca o consecință, această paletă conferă pielii un aspect proaspăt și ușor opalescente. Formula speciala, ultra-pura ofera tenului cu netezire. Mai mult decât atât, capacitatea de Rosette pentru Ochi & Obraz ProVoke este egală cu opt grame.

Eye & Cheek ProVoke

A doua componentă a liniei ProVoke este fardul de ochi si fard de obraz s-au alăturat împreună. În caseta, găsim o formă de cosmetice într-un buchet de trandafiri mici de culoarea Tea Rose. Evident, putem aplica pe pleoape realizare a efectului stilului nud sau putem pune pe obraji ca blusher modelarea feței. Mai mult, acest produs poate fi aplicat atât, într-o manieră uscată și umedă. În cele din urmă, acest produs al Dr. Irena Eris are consistență ușoară, sub formă de pudră-cum ar fi, este ușor de aplicat și deține timp de ore lungi.

Ultimul produs din linia ProVoke fard de ochi și Marcatorul ambalate într-o singură cutie. La prima vedere, este destul de similar în aparență cu cosmetice de mai sus-menționată. Mai mult, acesta este disponibil doar în culoarea Champagne Rose. Când vine vorba de aplicarea sa, acesta poate fi folosit atât ca fard de ochi și Marcatorul pentru a lumina obrajii sau sub zona de sprâncene în sus. Mai mult decât atât, acesta poate fi utilizat într-o manieră uscată și umedă. Din nou, în comparație cu produsele cosmetice ProVoke menționate mai sus, acest produs este, de asemenea, ușor de aplicat și are formula generală sub formă de pudră cum ar fi.

Champagne Rose.2

Cosmeticele Tea Rose și Champagne Rose sunt de 4 grame fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *