Este timpul pentru Recenzie la RevitaLash!

Este timpul pentru Recenzie la RevitaLash!
Sunt atât de fericit că acest 3 luni s-au terminat. Cunosc fete carora le place să folosească serurile pentru gene și ei o tratează ca o parte din rutina de zi cu zi. Nu a fost cel mai bun timp pentru mine, deși din cauza arderii neplăcut sentimentul că RevitaLash a fost cauza. De fiecare dată după aplicare am putut simți că pielea mea arde! Voi prezenta de ansamblu asupra mea în puncte, astfel încât să puteți vedea în mod clar ceea ce mi-a placut si ce nu am făcut.

Pro
Genele mele sunt cu siguranță mai lungi și există o buclă frumos pentru ei. Pentru primele două luni, nu am putut vedea nici o diferență, dar apoi genele mele au început să crească. În colțurile interioare ale ochilor mei am avut gene extrem de scurt, iar acum acestea sunt foarte lungi.

Este ușor să apuci cârlionții și să aplici rimel. Acestea arata uimitor, atunci când sunt nuanțate cu hipnoza de Deep Black Mascara. Sunt îndrăgostită de ele.
Nu a schimbat culoarea ochilor mei. Ei sunt încă verzi și eu vreau ca ei să rămână așa.

revitalash2

Contra

Nu pot să văd mai mult de un efect de îngroșare, care a fost garantată de către producător. Ele sunt într-adevăr mai mult, dar nu in mai multe gene noi au crescut. Ele sunt la fel de subțire ca și mai înainte. Trebuie să spun că am ales RevitaLash în principal pentru proprietățile sale de îngroșare și eu sunt foarte dezamăgit.

Produsul a fost iritant pielea mea. Se spune pe ambalaj că este totul natural și blând, dar încredere în mine, am simtit ca un acid pe capacul meu. Senzația de arsură a durat timp de aproximativ cinci minute de la aplicare.

Un preț ridicat. Cu toate că am avea la vânzare eu încă mai cred că este destul de scump. Imaginați-vă că funcționează și trebuie să o sticlă, dar la fiecare 3 luni. Nebunesc!
În general, eu nu sunt mulțumită de acest produs și eu sunt în căutarea a ceva mai eficient. Marry a sugerat să încerc Nanolash deoarece nu provoacă iritații. Ea l-a folosit timp de patru luni, iar ea a fost foarte multumită cu privire la aceasta. Oricare dintre voi folosiți acest ser de mai înainte și pot împărtăși experiența cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *