Nanobrow Lamination Kit pentru laminarea DIY a sprâncenelor – procedură rapidă și ușoară acasă

Dacă ești în căutarea unei modalități simple de a-ți defini sprâncenele fără a le umple constant, atunci trebuie neapărat să iei în considerare laminarea sprâncenelor! Aceasta folosește acidul tioglicolat pentru a schimba forma și poziția firelor de păr din sprâncene. Acidul este necesar pentru a realiza laminarea sprâncenelor deoarece reușește să pătrundă în păr și să creeze forma dorită a sprâncenelor, ceea ce, la rândul său, permite o stilizare permanentă a acestora. De ce a devenit laminarea sprâncenelor un tratament de înfrumusețare atât de popular? Cum se face acasă? Continuă să citești pentru a afla!

În ce constă laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este un tratament de înfrumusețare semipermanent care se face pentru a ridica firele de păr din sprâncene pentru un aspect pufos și voluminos. În timpul laminării, se folosește o soluție cu acid tioglicolat pentru ridicarea, îngroșarea și modelarea sprâncenelor. Laminarea sprâncenelor are două etape care implică aplicarea unei loțiuni de lifting și a unei loțiuni de fixare. Întregul tratament durează aproximativ 45 de minute, în timp ce rezultatele durează până la două luni. În funcție de preferințe, îl putem face fie acasă, fie la un salon de înfrumusețare. În articolul de astăzi, ne concentrăm pe laminarea DIY a sprâncenelor cu un set de sprâncene gata de utilizare.

Set de laminare a sprâncenelor DIY – Nanobrow Lamination Kit

Dacă dorești să economisești timp cu ritualul de înfrumusețare de dimineață și să te asiguri că rutina sprâncenelor tale este întotdeauna rapidă și ușoară – acest set de laminare a sprâncenelor este alegerea potrivită. Sprâncenele tale vor rămâne stilizate cu precizie, ridicate și pufoase timp de mai multe săptămâni.

Nanobrow Lamination Kit este o trusă de instrumente profesionale cu toate produsele și accesoriile necesare pentru a efectua laminarea sprâncenelor la domiciliu. Poți uita de firele de păr indisciplinate din sprâncene care ies în afară. De una singură, poți obține arcuri nou-nouțe și fire de păr mai puternice și hidratate. Vei vedea că laminarea DIY a sprâncenelor este simplă, plăcută și durează mai puțin de o oră!

Setul include:

 1. adeziv de sprâncene
 2. soluție de lifting
 3. soluție de fixare
 4. 10 aplicatoare
 5. pensulă
 6. perie pentru sprâncene
 7. instrucțiuni de utilizare

Nanobrow Lamination Kit – trusa de laminare a sprancenelor

De ce este bine să îți laminezi sprâncenele folosind kitul Nanobrow?

Sprâncenele par mai pline și mai pufoase – deoarece firele de păr sunt modelate și periate uniform, ele par mai dense și mai voluminoase.

Rezultat de lungă durată – efectele după laminarea sprâncenelor acasă durează de obicei între 4 și 6 săptămâni, ceea ce înseamnă că nu trebuie să folosim produse de machiaj pentru sprâncene în fiecare zi – sprâncenele arată minunat chiar și fără machiaj!

Stilizare mai ușoară – după laminarea sprâncenelor, firele de păr sunt deja modelate corespunzător, ceea ce le face mai ușor de stilizat și le fixează la locul lor.

Un aspect mai tineresc – efectul de lifting al sprâncenelor îmbunătățește forma acestora, le ridică pentru a adăuga definire arcurilor, face ca ochii să pară mai mari și conferă feței un aspect mai tânăr.

Laminarea DIY a sprâncenelor – Rezultate

Laminarea sprâncenelor oferă un aspect mai des, o strălucire sănătoasă și îmbunătățește forma sprâncenelor, ceea ce îți permite să îți pui în valoare ochii.

 • Sprâncenele tale vor părea mai groase și mai pline ca niciodată, plus că vor avea o textură netedă și o strălucire subtilă.
 • Laminarea sprâncenelor ajută la modelarea firelor de păr din sprâncene în poziția dorită și noi preluăm controlul asupra procesului. Tratamentul oferă un efect de lifting pentru a face sprâncenele să pară mai voluminoase.
 • Laminarea sprâncenelor la domiciliu nu numai că îmblânzește firele de păr rebele, ci și definește forma sprâncenelor, lăsând arcurile cu un aspect mai plăcut. Sprâncenele tale vor fi mai simetrice, în timp ce golurile vor deveni mai puțin vizibile.
 • După laminare, sprâncenele sunt mai îngroșate și mai pufoase. Rezultatele durează câteva săptămâni, în funcție de rapiditatea cu care crește părul.
  În plus, laminarea sprâncenelor poate ajuta la mascarea spațiilor rare din sprâncene, ceea ce ne permite să obținem niște arcuri mai simetrice.

De unde poți cumpăra setul de laminare a sprâncenelor de la Nanobrow?

Îl găsești în marile magazine de produse cosmetice (de exemplu, Douglas), saloane de înfrumusețare, magazine online și pe site-ul oficial nanobrow.ro

Laminarea sprâncenelor acasă este o alegere bună pentru cele care își doresc sprâncene cu aspect natural, fixate permanent, plus o rutină zilnică mai ușoară pentru sprâncene. Încearcă cel mai în vogă look de sprâncene fără tratamente la salon folosind Nanobrow Lamination Kit!