Machiaj metalic. Pure Color Gelée Powder EyeShadow de la Estee Lauder

Pure Color Gelée Powder EyeShadow de la Estee Lauder

Single eye shadows de la Estee Lauder sunt caracterizate prin culoarea lor metalică si suprafata accidentată. Acestea sunt puse într-o cutie compactă, puțin închis într-un clic-fit. In interiorul cutiei, putem găsi o oglindă și un pic aplicator cu un alb make-up burete. Mai mult, Estee Lauder Pure Color Gelée Powder EyeShadows sunt disponibile în următoarele patru variante de culori: Cyber Teal, Cyber Gold, Cyber Silver și Cyber Copper. Fiecare dintre greutățile cosmetice 3,8 grame.

Estee Lauder

Acest produs de la Estee Lauder poate fi aplicat în două moduri diferite. Dacă doriți ca să vă ochii câștige mai multă profunzime și expresivitate, arunca aplicatorul în apă. Într-adevăr, umbrele de ochi aplicate în așa fel, va avea stralucire metalic mai intens.

Mai mult decât atât, Pure Color Gelée Powder EyeShadow de la Estee Lauder este sub formă de pulbere și consistență de gel. Din acest motiv, cosmeticul este ușor de aplicat, nu se acumulează în pliul ochilor și nu se execută în timpul unei zile sau în timpul aplicării. De asemenea, produsul a fost testat oftalmologic și nu conține arome. În aceste condiții, acesta poate fi utilizat de către persoanele care au pielea sensibila din jurul ochilor sau de către cei care poartă lentile de contact.

Machiaj cu Pure Color Gelée Powder EyeShadow de la Estee Lauder

Doar cu ajutorul umbra singur ochi de la Estee Lauder este posibil să se efectueze ochi complet make-up. După curățarea feței, a pus pe pleoape un machiaj de bază la alegere. Cu siguranță, cosmetic va ține mai bine în acest fel. Apoi, alege umbra Pure Color Gelée Powder care ti se potriveste cel mai bine. După aceea, cu aplicatorul uscat, a pus cosmetic pe toată pleoapa superioară. În continuare, în colțurile exterioare ale ochilor, aplica umbra ochilor, dar de data aceasta, cu un aplicator tampon. Ca rezultat, veți obține un efect de ochi de fum fără efort. În colțurile interioare ale ochilor, impreuna cu pleoapa inferioara si sub sprancene poti aplica un fard de ochi ușor mai luminos, un corector luminos sau o Marcatorul, în scopul de a face optic ochii mai mari și larg deschise. În cele din urmă, rimel genele-vă bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *