5 seruri de gene care vă vor uimi prin performanță [CLASAMENT]

Genele frumoase se datorează nu doar moștenirii genetice, ci și îngrijirii diligente a genelor. Un ser eficient de gene nu doar le stimulează creșterea, ci și le face mai dese. Un ser recomandat de gene ar trebui să aibă o formulă sigură și să acționeze de la prima utilizare. Cum să alegem un ser bun de gene? V-am pregătit un clasament pentru a vă ajuta în acest scop.

Genele lungi și frumoase sunt visul multor femei. Cum să procedăm pentru a deveni realitate? Cum să vă îngrijiți genele? Este suficient să alegeți rimelul potrivit sau să faceți o programare la cosmetică?

Poate că încă nu știți, dar puteți deveni propria expertă profesionistă în îngrijirea genelor! Tot ce aveți nevoie este un ser eficient de creștere a genelor.

SER DE GENE – CE PUTEȚI OBȚINE PRINTR-O UTILIZARE REGULATĂ?

 • gene mai dese și mai lungi – astfel încât nu trebuie să vă gândiți la extensiile de gene,
 • oferă genelor nutriția necesară pentru a promova creșterea părului,
 • soluționează problema căderii părului și genelor fragile.

Ei bine… dar cum să alegem un ser de gene care acționează eficient printre atât de multe opțiuni disponibile pe piața de frumusețe?

CEL MAI BUN SER DE GENE – CLASAMENTUL CELOR MAI EXCEPȚIONALE PRODUSE

* Nanolash Eyelash Serum

Nanolash Eyelash Serum este răspunsul la nevoile femeilor care nu sunt dispuse la compromisuri și care au nevoie de soluții eficiente. Gene mai lungi cu până la jumătate după doar o lună de tratament? Este posibil! O mulțime de femei au experimentat deja. Poate că acum este rândul vostru? Acest ser de gene acționează pătrunzând la nivelul foliculilor pentru a regenera genele. Formula unică, eficientă și sigură asigură rezultate spectaculoase prin utilizare regulată. Fiecare geană, chiar și cea mai mică, va fi mai puternică – toate acestea pentru ca voi să puteți uita de genele deteriorate, care cad și să obțineți în schimb gene naturale care arată ca și cum tocmai ați folosit rimelul.

Cum se aplică Nanolash Eyelash Serum?

 1. Îndepărtați temeinic machiajul facial și cel de ochi.
 2. Aplicați serul de gene la nivelul liniilor superioare și inferioare.
 3. Gata!

Ideal, ar trebui să folosiți acest ser de gene timp de 6-8 săptămâni, și apoi de 2-3 ori pe săptămână pentru a menține efectul.

Cantitate: 3 ml

Evaluarea noastră: 10/10

* Lashcode Eyelash Serum

Lashcode este un ser profesional de gene care, cu siguranță, poate alungi și consolida genele. Genele subțiri și scurte pot deveni doar o amintire și veți simți că, în sfârșit, ați găsit ceva care vă îngrijește genele ca un expert. Serul de gene Lashcode conține numeroase ingrediente naturale, extrem de importante în îngrijirea zilnică a genelor, precum arginina – un aminoacid natural care stimulează creșterea și previne căderea genelor. În plus, conține și baicalein, un complex de peptide și extracte de germeni de soia și grâu. Hidratarea profundă și regenerarea sunt obiectivele principale ale acestui ser de gene.

Cum se aplică Lashcode Eyelash Serum?

 1. Curățați-vă genele și pleoapele.
 2. Aplicați o cantitate mică de ser la nivelul liniilor superioare și inferioare.
 3. Aplicați zilnic seara, peste noapte.

Utilizarea regulată a acestui ser de gene este o metodă demnă de încredere de a obține gene mai lungi și mai puternice.

Cantitate: 5 ml

Evaluarea noastră:10/10

* RevitaLash Advanced

Acest ser de gene acționează perfect datorită formulei neobișnuite, care conține extracte de plante naturale și ultimele tehnologii. Serul de gene lasă genele mai lungi, hrănindu-le și consolidându-le în același timp. Datorită acestui produs, devin mai puternice, mai flexibile și nu se mai rup. Rezultatele sale au fost demonstrate științific. Se dovedește a fi ideal pentru posesoarele genelor subțiri și scurte, deteriorate de extensiile obișnuite de gene. Produsul a fost testat dermatologic – nu este iritant, nu sensibilizează și poate fi aplicat de persoanele care suferă de alergii fără probleme.

Cum se aplică RevitaLash Advanced?

 1. Îndepărtați machiajul facial și de ochi.
 2. Aplicați produsul exact pe linia genelor.
 3. Așteptați până când se absoarbe produsul.

Este recomandată aplicarea serului seara, înainte de culcare.

Cantitate: 1 ml

Evaluarea noastră:9/10

* Xlash

Un ser de alungire a genelor care este delicat la nivelul zonei sensibile a ochilor. Lasă genele mai puternice și le oferă volumul dorit. Produsul a fost testat dermatologic. După 28 de zile de folosire a acestui ser de gene, puteți vedea rezultatele așteptate. Produsul nu a fost testat pe animale. De asemenea, este hipoalergenic. Acest ser eficient de îngrijire a genelor promovează regenerarea genelor datorită acidului hialuronic din conținutul formulei. Se asigură că genele cad mai puțin și sunt mai puțin predispuse la rupere.

Cum se aplică serul de gene Xlash?

 1. Curățați-vă fața.
 2. Aplicați o cantitate mică de produs pe linia genelor.
 3. Repetați în fiecare seară.

Cantitate: 3 ml

Evaluarea noastră: 8.5

* RapidLash

Rezultatele folosirii acestui ser de gene au fost demonstrate clinic. Îmbunătățește condiția genelor și este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Formula special dezvoltată a produsului conține complexul Hexatein 1 Complex, bogat în polipeptide. Acest ser de creștere a genelor hrănește și protejează genele împotriva deteriorării. Este comercializat cu un aplicator precis care se aseamănă unui tuș de ochi.

Cum se aplică serul de gene RapidLash?

 1. Curățați pielea.
 2. Folosiți pensula subțire pentru a aplica serul la nivelul liniei genelor.
 3. Așteptați până când produsul este absorbit.
 4. Aplicați serul o dată pe zi înainte de culcare.

Cantitate: 3 ml

Evaluarea noastră: 8/10

Ce să aveți în vedere atunci când alegeți cel mai bun ser de gene pentru voi?

Dacă doriți să alegeți un ser de gene, acordați atenție câtorva factori care se pot dovedi a fi cruciali în a vă oferi confort și rezultatele dorite.

Primul factor este FORMULA. Un ser bun de gene trebuie să conțină ingrediente naturale, personalizate în funcție de nevoile genelor voastre.

De asemenea, acordați atenție tipului de APLICATOR. Acesta ar trebui să faciliteze și să facă plăcută aplicarea, care ar trebui să poată fi efectuată în doar câteva momente.

De asemenea, ar trebui să verificați RECENZIILE online. Femeile sunt nerăbdătoare să-și împărtășească opiniile despre cosmeticele pe care le folosesc. De asemenea, puteți găsi o mulțime de fotografii ale rezultatelor dinainte de și după folosirea unui anumit ser de gene.

Toate serurile de gene prezentate aici sunt extrem de eficiente și, cel mai important, sigure pentru ochi. Acestea hrănesc, consolidează și îndesesc genele în timp ce le intensifică volumul. 

Alegeți unul dintre ele și transformați-vă aspectul fără niciun efort!