Păr deteriorat? Oferiți părului un plus de putere – Încercați Nanoil Keratin Hair Masks

Părul dumneavoastră devine tot mai fragil și arată din ce în ce mai rău? Deficitul de cheratină poate fi motivul. Aflați care sunt cauzele deteriorării părului și cum putem revitaliza părul cu ajutorul măștii de păr cu cheratină Nanoil.

De ce aveți părul deteriorat?

Părul suferă din multe cauze. Produsele nepotrivite pe care le aplicați în păr pot fi cauza problemei și acesta, de fapt, este motivul cel mai frecvent pentru părul slăbit. Există numeroase cauza care înrăutățesc condiția părului. Vom lista cei mai distructivi factori:

 • condițiile atmosferice (lumina puternică a soarelui, vântul puternic, aerul uscat, temperaturile scăzute)
 • toxinele, poluarea, emisiile de noxe ale autoturismelor, smogul, reziduurile cosmetice
 • deteriorarea mecanică (tragerea și frecarea părului, prinderea părului în coafuri strânse)
 • alimentația nesănătoasă, stresul, medicamentele
 • vopsirea, oxigenarea
 • fluxul fierbinte de aer în timpul uscării, stilizarea termică

Poate repara cheratina părul deteriorat?

Cheratina este unul dintre cele mai populare ingrediente din produsele de păr deoarece construiește stratul extern al firului de păr, menținându-l gros și rezistent. Poate fi găsită, de asemenea, în straturile interne ale părului.

Dacă părul este deteriorat din cauza unuia dintre factorii menționați mai sus (sau câțiva, ceea ce este mai frecvent), atunci nivelul de cheratină scade. Deficitul de cheratină afectează rapid condiția și aspectul părului. Cu alte cuvinte, cu cât cantitatea de cheratină este mai mică, cu atât deteriorarea este mai considerabilă. Prin urmare, o etapă esențială în rutina de îngrijire a părului este aplicarea cheratinei în mod regulat.

@nanoil.official##nanoil

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Puteți menține părul puternic și uimitor de frumos tot timpul?

Desigur că da! Tot ce trebuie să faceți este să aplicați produse eficiente de îngrijire a părului pe bază de cheratină. Un tratament costisitor în cadrul unui salon nu este absolut necesar. Puteți face schimbări din confortul casei dacă alegeți un product profesional superb, care să vă ofere rezultate minunate și un păr mai frumos după prima aplicare. Nanoil Keratin Hair Mask este acest tip de produs cosmetic.

Nanoil Keratin Hair Mask: tratament profesional de aplicat acasă

Această mască este bogată în cheratină hidrolizată de cea mai bună calitate. Proteinele hidrolizate pătrund mai ușor în structura părului, astfel încât produsul acționează mai bine pentru a repara deteriorarea. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncărcarea părului cu proteine: aplicați masca o dată pe săptămână și furnizați părului cheratină pentru a repara orice deteriorare suferită de păr într-o săptămână.

Beneficiile Nanoil Keratin Hair Mask

 • Masca de păr cu cheratină Nanoil repară intensiv și reconstruiește părul deteriorat încă de la prima aplicare.
 • Previne deteriorarea: ruperea și despicarea.
 • Întărește și hidratează în profunzime părul de la rădăcini până la vârfuri.
 • Oferă strălucire, rezistență și netezime datorită pantenolului inclus în formulă.
 • Protejează părul împotriva deteriorării mecanice.

De unde puteți cumpăra Nanoil Keratin Hair Mask?

Nu este necesar să ieșiți din casă sau să o căutați în saloanele de coafură! Măștile de păr cu cheratină Nanoil sunt disponibile pe [www.nanoil.ro]. Încercați produse de frumusețe perfect potrivite pentru toate femeile care doresc tratamente profesionale. Alegeți cele mai bune produse pentru dumneavoastră: șampoane, măști excelente, uleiuri de păr și alte produse cosmetice și optați pentru livrare la ușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *