Gene seducătoare în 10 minute cu DIY Lash Extensions de la Nanolash!

Genele fiecărei femei ar trebui să fie în mod natural groase și definite. Din păcate, în cele mai multe cazuri, acest lucru e departe de adevăr. În cazul celor mai multe femei, genele lor sunt slabe și subțiri, iar rimelul nu dă întotdeauna rezultate satisfăcătoare. Cu toate acestea, cu DIY Eyelash Extensions de la Nanolash, poți schimba această situație!

Poți aplica extensii de gene în 10 minute?

Obținerea unor gene precum cele ale lui Kim Kardashian sau ale altor celebrități este un proces care necesită mult timp. În primul rând, trebuie să găsești un lash artist în care să ai încredere și apoi trebuie să petreci cam 3 ore pe scaun. Extensiile de gene tradiționale sunt semipermanente, așa că după câteva săptămâni încep să apară spațiile rare. Așa că întregul proces trebuie repetat de la zero.

De aceea, femeile preferă să apeleze la alte soluții decât extensiile de gene obișnuite. Adevărul este că, după câțiva ani de astfel de tratamente, genele pot începe să cadă și să devină și mai slabe. În plus, nu poți schimba rezultatele acestui tratament timp de mai multe săptămâni. Apoi, ai nevoie de o reumplere a genelor, iar asta echivalează cu o cheltuială majoră și mult timp prețios irosit.

Cu toate acestea, extensiile rapide de gene acasă sunt în sfârșit posibile. În prezent, orice femeie își poate pune extensii de gene acasă în doar 10 minute. Mai mult, acestea vor dura 5 zile!

gene false

Ce sunt extensiile de gene DIY și cum funcționează?

Genele cluster DIY Lash Extensions sunt un produs de la Nanolash care garantează extensia ușoară a genelor acasă. Aplicarea nu durează mai mult de 10 minute, plus că este de lungă durată!

Aceste gene false cluster sunt disponibile într-o singură cutie. Cutia conține 36 de buchețele de gene gata făcute pentru aplicarea la domiciliu. Există 8 stiluri din care poți alege, iar fiecare cutie conține 3 lungimi de buchețele: 10, 12 și 14 mm.

Un kit complet pentru extensii de gene acasă este, de asemenea, disponibil pentru achiziționare. Acesta conține un bonder, un sealer, un remover și un instrument de aplicare a genelor de la Nanolash. Toate accesoriile sunt concepute pentru a face extensiile de gene DIY și mai simple.

Aplicarea în sine se reduce la 3 pași simpli. Tot ce trebuie să faci este:

  • să aplici un strat de bonder și să aștepți ca acesta să devină complet lipicios;
  • să aplici buchețelele la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor și să le apeși ușor pe genele tale naturale;
  • să aplici sealer pe gene pentru a îndepărta stratul lipicios.

Nici măcar doamnele fără experiență anterioară în materie de extensii de gene nu ar trebui să aibă probleme în cazul acestor gene tip cluster!

Ce face ca DIY Lash Extensions să fie special?

Genele cluster DIY Eyelash Extensions sunt un produs destul de nou. Au apărut pe piața de beauty abia recent, dar se mândresc deja cu mai multe recenzii pozitive. Nu se poate nega faptul că acesta este un produs premium. Buchețelele de gene cu aplicare DIY de la Nanolash sunt speciale datorită:

  • moliciunii – este practic imposibil să le simți atunci când le porți;
  •  flexibilității – pot fi ajustate cu ușurință la forma ochiului și fixate pe linia genelor;
  • diversității – cele 8 stiluri din care poți alege îți permit să creezi un aspect natural al genelor, dar poți opta și pentru un look de tip Russian Volume.
  • calității – aceste gene cluster imită perfect genele naturale și nu creează un efect fals.

Datorită acestor avantaje, genele cluster cu aplicare DIY de la Nanolash se bucură deja de încrederea a mii de femei din întreaga lume. Cu siguranță ele nu sunt dezamăgite!

Gene cluster de la Nanolash – rezumat

Genele cluster DIY  de la Nanolash reprezintă o inovație în domeniul stilizării genelor acasă. Se poate spune cu siguranță că aceste extensii de gene cluster ușoare sunt capabile să transforme privirea oricărei femei, și durează doar 10 minute să fie aplicate.

DIY Lash Extensions prezintă o aplicare simplă și durabilă, care poate rezista până la 5 zile. Aceste gene false sunt soluția perfectă pentru doamnele care nu au timp sau nu au chef de extensii de gene semipermanente. Mai mult, fiecare femeie poate personaliza buchețelele de gene gata făcute în funcție de nevoile sale, deoarece există o mare varietate din care poate alege!