Make-Up fără Ustensile- Nou Hit

Ați încercat vreodată să make fără ajutorul unui burete de frumusețe, perii și chiar umbrele ochi? Nu este la fel de dificil pe cât pare. Păstrați lectură pentru a afla mai multe.

Suntem într-o grabă constantă. Noi nu avem timp să mănânce micul dejun adecvat, să nu mai vorbim de perfecționarea dimineața alcătuiesc. Contrar a ceea ce cred că cele mai multe femei, o mare make-up pot fi create în doar 3 minute. Cum a acest lucru posibil?

makeup No Make-up

Ai nevoie să îți dai seama că trebuie să urmezi câteva reguli de bază, atunci când mergi la locul de muncă sau la școală. Purtarea de gene false sau ruj cu sclipici poate fi percepută ca fiind prea îndrăzneț și necorespunzător. În primul rând, se aplică crema BB sau o lotiune hidratanta pe fata ta. Asigurați-vă că, vă acoperi toate zonele uscate, inclusiv obraji și în jurul nările. In acest fel, fondul de ten va dura mai mult și nu se va exfolia in timpul zilei. Apoi, utilizați corector de acoperire completă pentru a acoperi toate decolorarea pielii. Asigurați-vă că ați pus o cantitate generoasă de acest produs de frumusete sub ochi pentru a acoperi cercurile gri. Aveți posibilitatea să utilizați fundație, dar numai în acele zone care, care au tonul pielii inegale.

Nu aveți nevoie de o perie; degetele. Vei fi uimit de cât de bine vă puteți amesteca produsul în piele. Apăsați pentru fundație în accidente vasculare cerebrale mici, pentru a obține efectul aerograf. Aveți posibilitatea să utilizați premier ochi direct pe buze pentru a bloca umezeala si intensifica culoarea rujului tau. Dacă nu purtați ochi grele de make-up, puteți accentua buzele și obrajii. Aplicați o cantitate mică de blush pe pometi. Din nou, puteți folosi degetele. Nu freca, trebuie doar să-l atingeți ușor. Dacă doriți, puteți utiliza, de asemenea, același produs pe buze și în colțurile exterioare ale pleoapelor superioare. In acest fel, look-ul va fi echilibrată și armonizată. Nu este nimic mai rău decât rujul care se ciocnește cu umbra blush-ul. Nu uitați să aplicați un strat subțire rimel negru, clasic pe genele de jos și de sus. Acest tip de make-up durează doar câteva minute; este simplu și foarte măgulitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *