Topul Celor Mai Bune Kituri de Ridicare și Laminare a Genelor – Până la 8 Săptămâni de Sprâncene Uimitoare!

Genele joacă un rol foarte important în estetica generală a feței. Frumos ridicate, curbate și aranjate, ele scot perfect în evidență ochii și le conferă profunzime. Pentru multe femei, însă, realizarea acestui lucru nu este atât de ușoară. Ridicarea și laminarea genelor vine în ajutor. Ce este laminarea genelor și cum să o efectuați acasă? Următorul clasament descrie kiturile care vă vor permite să obțineți acest rezultat.

Ridicarea și laminarea genelor – ce reprezintă aceste tratamente și ce rezultate oferă?

Genele pot fi perfect curbate și ridicate. Acest efect poate fi obținut și pe genele dvs naturale. Totul datorită unor tratamente precum lash lift și laminarea genelor. Ce sunt aceste tratamente? În ultimii ani, ele au câștigat multă popularitate și sunt foarte căutate datorită durabilității și efectului pe care îl oferă.

Ce este un lifting de gene? Este un tratament de înfrumusețare care constă în evidențierea maximă a curburii și a ridicării genelor naturale. Acest lucru le permite să arate frumos și să pună în valoare perfect privirea oricărei femei. Sună ca un vis devenit realitate, nu-i așa?

Ce este laminarea genelor? Această metodă, împreună cu liftingul genelor, ajută la obținerea unor gene bine hidratate, hrănite și mult mai rezistente. Astfel, acestea devin mai puțin fragile și par vizual mai groase și mai întunecate. Laminarea facilitează, de asemenea, machiajul de zi cu zi, deoarece genele rețin mult mai bine rimelul după aceea.

Efectele ridicării și laminării genelor sunt:

  • În cele din urmă, genele sunt curbate și ridicate. 
  • Genele devin bine hidratate, hrănite, rezistente și mai puțin fragile
  • Genele arată vizual mai groase și mai închise la culoare 
  • Genele fixează mai bine rimelul, facilitând machiajul zilnic
  • Efectele durează până la 8 săptămâni

Important este că aceste rezultate sunt la îndemână datorită kiturilor de ridicare și laminare a genelor la domiciliu. Să trecem în revistă cele mai populare seturi pe care le puteți cumpăra online și să analizăm care este cel mai bun pentru uzul casnic.

Ridicarea și laminarea genelor – setul contează! Clasamentul celor mai bune kit-uri

Este timpul să prezentăm cele mai interesante seturi de laminare a genelor de pe piață. Clasamentul va fi de mare ajutor pentru orice femeie care este în căutarea produselor și accesoriilor potrivite pentru a efectua tratamentul de laminare. Următoarea selecție este formată din truse care sunt excelente pentru uz casnic, iar unele dintre ele sunt recomandate chiar de către esteticienii profesioniști. De asemenea, acestea pot fi o idee de cadou excelentă pentru fanii stilizării genelor.

1. Kit de ridicare și laminare a genelor Nanolash

cel mai bun kit de laminare a genelor

Gene frumoase, condiționate și naturale, cu o curbură puternică și un efect de ridicare? Kitul de la Nanolash- Lash Lift Kit, conceput pentru ridicarea și laminarea genelor, vă permite să obțineți acest rezultat. Este un produs complet pentru femeile care țin la aspectul frumos al genelor lor naturale, păstrând în același timp un look cât mai natural posibil.

Alegând setul de la Nanolash, primiți toate produsele necesare pentru a realiza liftingul și laminarea genelor. Producătorul pune la dispoziție 3 perechi de tije de silicon și 3 piepteni de gene pentru separarea genelor delicate și naturale. Cele mai importante, desigur, sunt formulele. Kitul include 10 pliculețe de activator, 10 pliculețe de neutralizator și 10 pliculețe de booster de keratină. Acest lucru permite să se realizeze până la 10 aplicații.

Kitul de la Nanolash este o alegere extrem de bună în ceea ce privește ridicarea genelor. Produsele oferă un efect de lifting și curbare de până la 8 săptămâni. În plus, genele devin vizibil hrănite și hidratate. Acest lucru se datorează unor ingrediente precum keratina hidrolizată, mătasea, pantenolul, arginina și o compoziție de uleiuri selectate cu grijă. Setul este recomandat și de către profesioniști, datorită efectelor spectaculoase și de lungă durată. Datorită faptului că marca Nanolash a oferit și un ambalaj elegant, acesta va fi un cadou deosebit de potrivit.

2. Elleebana Lash Lift – kit începător de ridicare a genelor

Un kit profesional de ridicare a genelor care vă va permite să efectuați mai multe aplicații? Setul de la brandul Elleebana este una dintre cele mai bune alegeri sub acest aspect și este folosit cu aviditate de către esteticienii profesioniști, printre altele. Cel mai mare avantaj al acestui set este capacitatea de a efectua până la 60 de aplicații! Cu toate acestea, doar 15 tratamente se realizează cu el acasă, deoarece ar trebui să fie efectuate unul după altul.

Totuși, nu puteți ignora dezavantajul considerabil al acestui kit de lifting pentru gene. Prețul este într-adevăr ridicat, ceea ce poate descuraja femeile care nu se ocupă de liftingul genelor în mod profesionist. Însă, având în vedere posibilitatea de a efectua între 15 și 60 de aplicații, acest kit merită prețul, atâta timp cât aveți în plan să vă laminați și să vă ridicați genele în mod regulat.

3. RefectoCil Eyelash Lift

36 de tratamente cu un singur set? Acest lucru este posibil cu setul Eyelash Lift de la marca RefectoCil. Utilizându-l, puteți conta nu doar pe un număr sporit de aplicații, ci și pe un timp de tratament scurt. Datorită formulelor speciale ale produsului, efectele sunt vizibile după doar 13 minute. Prin urmare, puteți economisi mult timp pentru liftingul și laminarea genelor și îl puteți folosi pentru alte tratamente de înfrumusețare sau pentru relaxare.

Acest set vă permite să obțineți gene lungi și ridicate încă de la rădăcină. Setul include un produs special Lashperm, un neutralizator, precum și o sticlă de fixativ. Marca RefectoCil a inclus și o selecție corespunzătoare de accesorii. În consecință, primiți 3 perechi de tije de silicon, un dispozitiv de ridicare a genelor, precum și două boluri și două perii pentru a vă ajuta să vă laminați genele. Cu toate acestea, produsele vin în tuburi care nu sunt la fel de convenabile ca pliculețele de la Nanolash.

4. Kit de ridicare a genelor Fleeky Lashlift Kit

Kitul elegant ambalat de la Fleeky este o alegere bună pentru oricine se inițiază în domeniul ridicării și laminării genelor. Acesta este un set destul de mic, a cărui versiune de bază permite între 2 și 4 tratamente. De aceea, este o idee excelentă pentru începători. Prețul acestui set este, de asemenea, demn de remarcat. Dorind să efectuați mai multe aplicații, puteți alege o versiune mai mare, Maxi Kit, suficientă pentru 5 – 10 tratamente. Este însă puțin mai scump.

Produsele pentru ridicarea și laminarea genelor din acest kit sunt vegane și nu au fost testate pe animale. În plus, acestea hrănesc și hidratează genele, făcându-le mai mătăsoase și mai puțin predispuse la rupere după tratament. Oferta de produse de la Fleeky este, de asemenea, o opțiune de cadou interesantă – cutia fiind foarte drăguță.

5. Kit de ridicare a genelor MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

6 săptămâni fără să folosiți un ondulator de gene? Asta vă permite să obțineți Keratin Lash Lift Kit, un kit de la brandul MIYA LASH. Este un set complet pentru ridicarea și laminarea genelor, care vă oferă posibilitatea de a efectua mai multe tratamente. În interior, veți găsi toate elementele necesare pentru aplicare, inclusiv formulele atent selecționate, perii pentru gene, perii pentru laminare, un dispozitiv de ridicare a genelor, plasturi pentru ochi și tije de silicon.

Cu ajutorul kitului MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit, puteți obține gene ridicate, care își vor menține acest aspect timp de 6 săptămâni. Produsele incluse în kit sunt bogate în keratină și alte ingrediente hrănitoare. Ca urmare, genele naturale sunt, de asemenea, hidratate și hrănite.

6. Kit de laminare a sprâncenelor și de ridicare a genelor – Protein Reconstruction System Zola

Kitul de laminare a genelor de la marca Zola este simplu și nu necesită multe accesorii. Acesta a adoptat o abordare complet diferită de cea a producătorilor celorlalte seturi din clasament. În acest kit, în loc de multe accesorii, inclusiv tije de silicon, perii și aplicatoare, există doar trei sticle de produse. Fiecare dintre ele reprezintă un alt pas în ridicarea și laminarea genelor și sprâncenelor.

Faptul că produsul Zola este potrivit atât pentru gene, cât și pentru sprâncene reprezintă un avantaj. Cele 3 flacoane sunt Protein Strong Lifting, Protein Fixer și, respectiv, Protein Care. În acest fel, producătorul oferă o rutină de ridicare și laminare în doar 3 pași pentru transformarea genelor și nu numai, în cel mai scurt timp. Aceasta este o alegere bună pentru femeile care nu au timp pentru mai multe etape cu diverse accesorii. Pe de altă parte, este posibil ca aplicarea produselor cu perii de tip mascara să nu vă curbeze genele în modul dorit.

Cum se realizează pas cu pas un lifting și o laminare a genelor și cât durează tratamentul?

Atunci când cumpărați un kit de laminare a genelor la domiciliu, majoritatea produselor vin cu instrucțiuni de utilizare. Cu toate acestea, merită să vă faceți o idee despre cum arată întregul tratament efectuat acasă înainte de a cumpăra un kit. În pofida dificultății sale reduse, s-ar putea să nu fie atât de simplu pentru fiecare femeie.

Înainte de a începe laminarea, este important să curățați și să spălați genele, astfel încât produsul să poată ajunge direct la ele. Faceți acest lucru folosind o soluție fără ulei sau un șampon pentru gene și sprâncene. Apoi, modelați genele cu ajutorul tijei de silicon, care sunt incluse în majoritatea kiturilor. Dacă sunt prea late, tăiați-le pentru a se potrivi perfect cu pleoapa. Trebuie să aplicați un strat subțire de adeziv pe partea de jos, care va atinge genele. Apoi, pur și simplu piepteneți genele pe tijă, separându-le ușor una de alta.

A sosit timpul pentru ridicarea genelor. După ce ați aplicat produsul și ați așteptat timpul corespunzător, genele sunt neutralizate și spălate. Același proces este aplicat pentru toate produsele din kit.

Atunci când aplicați fiecare formulă, este important să nu uitați să urmați întocmai instrucțiunile producătorului. Doar așa puteți fi siguri că, în urma ridicării genelor, efectele vor fi la fel de durabile și spectaculoase precum pretinde marca care furnizează kitul. După ce ați spălat cu grijă ultimul produs, tot ce mai este necesar este să îndepărtați tijele de silicon de pe pleoape. În acest fel, puteți folosi cu ușurință kitul de ridicare a genelor la domiciliu și vă puteți transforma privirea.

Cât durează laminarea genelor în aceste condiții? Depinde de setul selectat. De regulă, durează de la câteva minute până la o oră. Primul tratament poate dura întotdeauna un pic mai mult, dar odată ce deveniți mai experimentată, veți putea reduce semnificativ timpul tratamentului. Ridicarea și laminarea genelor poate necesita o anumită precizie și răbdare, așa că este recomandabil să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și să urmăriți tutorialele disponibile online.